Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Σφοδρή επίθεση δήμαρχου, γραμματέα στo ΣΥΡΙΖΑΣφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Μαστρονικόλας και ο δήμαρχος Πειραιά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τη διανομή προϊόντων που διοργανώνει η δημοτική παράταξη, «Το λιμάνι της αγωνίας», ο μεν πρώτος κατηγόρισε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ως μεσάζοντες, ο δε δήμαρχος προανήγγειλε ότι η 7η Απριλίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα διανεμηθούν προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στον Πειραιά.

Εκείνο που δεν είπε είναι το πως θα σταματήσει τις προσπάθειες αυτές.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαστρονικόλας παρενέβη στην εκπομπή «Τα παράπονα στον Δήμαρχο» και είπε χαρακτηριστικά : «ότι πουλάνε προϊόντα χωρίς μεσάζοντες είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ο μεσάζοντας είναι το Λιμάνι της Αγωνίας. Είναι οι Συριζαίοι που πουλάνε τα προϊόντα. Πρώτη φορά βλέπω δημοτική παράταξη να πουλάει προϊόντα. Χίλιες φορές να χαρίσει».

Και ο δήμαρχος απάντησε: «Κύριε Μαστρονικόλα, η Δημοτική Αρχή στον Πειραιά στηρίζει το πραγματικό εμπόριο, τον μανάβη, το χασάπη της γειτονιάς, τον μπακάλη, το κουρείο, το καφενείο. Για τους  μη έχοντες να αγοράσουν τα προϊόντα από τα καταστήματα, ο Δήμος Πειραιά εγγυάται δωρεάν σε όλους. Αυτό που κάνει το Λιμάνι της Αγωνίας είναι η παρακμή της πολιτικής. Στις  7 Απριλίου είναι τελευταία ημερομηνία.

Εδώ, μου είπαν ότι παρέλασαν, μετά την παρέλαση των μαθητών.

Να είστε βέβαιος ότι αυτές οι παρατάξεις θα συρρικνωθούν, όπως όλες οι φούσκες συρρικνώνονται με πάταγο.

Ευχαριστώ πολύ και εσάς και τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, που στηρίζουν το δημιουργικό έργο της Δημοτικής Αρχής. Βεβαίως, ασκούν κριτική όταν και όπου κάνουμε λάθος. Είμαστε με ανοιχτά αυτιά και μάτια να δούμε τα λάθη μας. Να δούμε τις παραλήψεις μας ή την ολιγωρία μας».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com