Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ενδιαφερον απο COSCO για τον ΟΛΠ

Το ενδιαφέρον της Cosco να συμμετάσχει σε επικείμενο διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ΟΛΠ επιβεβαίωσε από το συνέδριο του Economist ο επικεφαλής της Piraeus Container Terminal (PCT), θυγατρικής της Cosco, η οποία έχει υπό τον έλεγχο της τους προβλήτες 2 και 3 του λιμανιού του Πειραιά. 

Ο κ. Βαμβακίδης σημείωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευρά της εταιρείας για αύξηση της παρουσίας της στον Πειραιά εφόσον βέβαια η κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού

Ο επικεφαλής της Piraeus Container Terminal τόνισε ακόμη ότι η PCT συνεχίζει την ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου. 

Στο ίδιο συνέδριο με τον κ. Βαμβακίδη παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλος και ο Managing Director της Hewlett Packard Hellas Πυθαγόρας Παπαδημητρίου. Η κοινή παρουσία των τριών δεν ήταν διόλου τυχαία αφού οι τρεις εταιρείες συμπράττουν για την μεταφορά προϊόντων της HP προς την Ευρώπη. 

Ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι για να αποδώσει το εγχείρημα αυτό θα πρέπει ο Πειραιάς να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο logistic cluster, ενώ ο κ. Ζηλιασκόπουλος αναφέρθηκε στην μεγάλη ώθηση που μπορεί να έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την υλοποίηση τη συμφωνίας αυτής.

euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com