Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ανοίγει το ιστορικό κτίριο του bowling στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά

Το ιστορικό κτίριο για μπόουλινγκ (bowling), του πρώτου που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και βρίσκεται από το 1972 στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, περνά στα «χέρια» νέου επιχειρηματία, ο οποίος πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα θα έχει και την υποχρέωση να προχωρήσει σε επισκευή του κτιρίου.

Η συνολική επιφάνεια των εγκαταστάσεών του είναι 1.652 τ.μ., ενώ ο μοναδικός χώρος μπορεί να καταστεί σημείο αναφοράς για την πόλη και για την τουριστική της προβολή.

Για το συγκεκριμένο κτίριο υπήρξαν τέσσερις διαγωνισμοί, εκ των οποίων οι τρεις κηρύχθηκαν άγονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μηνιαίο μίσθωμα θα είναι περίπου στις 6.500 ευρώ. 

Σύμφωνα με το δήμο Πειραιά, ο προηγούμενος ενοικιαστής οφείλει μισθώματα χρόνων και η νομική υπηρεσία που έχει πετύχει την έξωσή του, θα απαιτήσει την καταβολή των χρημάτων.

«Η διαφάνεια, η νομιμότητα, ο σεβασμός στα χρήματα των πολιτών είναι για μένα αρχές αδιαπραγμάτευτες. Για μας είναι μονόδρομος ο Πειραιάς της ανάπτυξης, της αξιοσύνης και της έντιμης σχέσης» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι ο δήμος πέτυχε 30% παραπάνω από την τιμή εκκίνησης.

Την επανάληψη του διαγωνισμού ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμμαχία στον Πειραιά» Γιάννης Καρδαράς, τονίζοντας ότι μόνο οι πελάτες των κρουαζιερόπλοιων να επισκέπτονται την πανοραμική θέα ή τις εγκαταστάσεις του bowling, το μίσθωμα των 6.000 ευρώ θα «κερδίζεται» σε μία ή δύο ημέρες.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com