Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Το ΕΚΠ γυρίζει στο Πασαλιμάνι- Στο λιμάνι το ΠΑΜΕΓια πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια το Εργατικό Κέντρο Πειραιά διοργανώνει πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι, στο μνημείο πεσόντων εργατών.

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά με τις ψήφους της Αυτόνομης Παρέμβασης, της προσκείμενης στην ΠΑΣΚΕ παράταξη και στη ΔΑΚΕ, με αποτέλεσμα το ΠΑΜΕ αν και έχει το μεγαλύτερο αριθμό εδρών να βρεθεί μειοψηφία.

Έτσι, με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΕΚΠ καλεί σε συγκέντρωση την Μ. Τετάρτη 1/5 στις 10 το πρωί στο Πασαλιμάνι ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι στην ανακοίνωση του ΕΚΠ καταγγέλλεται το ΠΑΜΕ για την απόφασή του να πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση (για να διαβάσετε την ανακοίνωση του ΕΚΠ πατήστε εδώ)

Να σημειωθεί ότι το ΕΚΠ αφού «εγκατέλειψε» την πλατεία Κοραή άρχισε για πολλά χρόνια να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις στο Πασαλιμάνι, οι οποίες σταμάτησαν εδώ και 5 χρόνια κυρίως λόγω της έλλειψης συμφωνιών ανάμεσα στις παρατάξεις.

Ήδη, στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ, η Ένωση Ναυτών (ΠΕΝΕΝ) ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν το σωματείο εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ κ.α.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com