Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Οι Πειραιώτες πήγαν στον «Γύρο της Πειραϊκής»Εκατοντάδες πειραιώτες, όλων των ηλικιών, φόρεσαν, το πρωί της Κυριακής, τα αθλητικά ρούχα τους και βγήκαν στον δρόμο να τρέξουν….

Έτσι, ο «Γύρος της Πειραϊκής» που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής, γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Την εκκίνηση στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες τόνισε την αξία της συμμετοχής  και του ευ αγωνίζεσθαι.

«Ο Πειραιάς θα είναι πάντα πρώτος. Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής είναι να γίνει θεσμός «ο Γύρος του Πειραιά», τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης και  συνεχάρη με ιδιαίτερη χαρά τα μικρά παιδιά του Πειραιά που πήραν μέρος με τους γονείς τους, στο Γύρο της Πειραϊκής.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος  τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το Γενικό Διευθυντή της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul κ. Μάρκο Βαρθαλίτη, για την παρουσία των 120 χρόνων της Σχολής, στα Πειραϊκά δρώμενα.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Γιώργος Σιγάλας,  στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη την Ελληνογαλλική Σχολή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο «Γύρος της Πειραϊκής», είναι ο προάγγελος για το «Γύρο του Πειραιά» και   ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία, τους εθελοντές και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.

Σήμερα, στο «Γύρο της Πειραϊκής»,  πραγματοποιήθηκαν δύο διαδρομές των 2,5 και 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και την Ελληνογαλλική Σχολή Saint – Paul.

 πηγη : pireas2day.gr

Το περασμα των αθλητων απο Κλεισοβης και Λεωφορο Χατζηκυριακου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com