Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Ανοικτή πρόσκληση Μπρατσόλη

mpratsolis


Καλούνται όλα τα Σωματεία της ΕΠΣΠ
 
Με ανοικτή του πρόσκληση προς όλα τα Σωματεία της ΕΠΣΠ ο πρόεδρος της Στ. Μπρατσόλης ουσιαστικά προαναγγέλλει την εκ νέου υποψηφιότητα του στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Στην πρόσκληση του ο Στ.Μπρατσόλης αναφέρει:
«Καλώ όλα τα Σωματεία της Ένωσής μας στο Ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΠ της Πέμπτης 4/4/13 στις 16.00 στην Έδρα μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες εκπρόσωποι των Πειραϊκών Σωματείων μελών μας.
Με αίσθημα προσωπικής και διοικητικής Ευθύνης απέναντι σας , σας καλώ να παραβρεθείτε στο συμβούλιο της Πέμπτης 4/4/13 στις 16.00 στα γραφεία μας.
Δηλώνω δυο μήνες πριν την εκλογοαπολογιστική διαδικασία του Ιουνίου 2013 όπως καθορίζει το καταστατικό μας ,ότι κύρια προτεραιότητα μου είναι η αξιόπιστη ολοκλήρωση όλων των διοργανώσεων μας και η καθημερινή «Μάχη» που δίνει η Ένωση μας - για όλα τα θέματα, για όλες τις διεκδικήσεις μας σε όλα τα επίπεδα, όπως έκανα μαζί με τον Νίκο Αθανασόπουλο στην ΕΠΟ για την ισοτιμία των Προσεχών μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.
Δεν Λυγίζω, Δεν Υποχωρώ, δεν Παραιτούμαι από το δικαίωμα να Παλεύω και να εξαντλώ ΟΛΑ τα περιθώρια για το δίκαιο, τα δικαιώματα των Σωματείων μας και την φιλοσοφία της Ένωσής μας .
Δεν έχω κανένα δισταγμό να Παραιτηθώ από την επιτροπή της Δ' εθνικής της ΕΠΟ και δεν αποτελεί για εμένα επιπλέον «άστρο» η συμμετοχή μου σε αυτήν.
Μπροστά μας έχουμε «δρόμο» .. και απ' ότι αποδείχτηκε ..σε κάποιους συμφέρει να τα «βροντήξουμε όλα».. και να φύγω.. για να έχουν και άλλοθι ..
Λειτουργώ με Διοικητικό ρεαλισμό, Αποφασιστικότητα και Σχεδιασμό σε κάθε τομέα.
Έτσι θα κάνω και για το θέμα των «μπαράζ» με βάση τι δικαιωματικά εξυπηρετεί τα Σωματεία μας Αλλά και το Ποδόσφαιρό μας.
Η Ένωση είναι και θα παραμείνει Ισχυρή, γιατί έχει Βάσεις, Αρχές, Αξιοπρέπεια, ικανότητα και την δύναμη να Παλεύει κάθε μορφής διλλήματα και δυσκολίες .
Σας Περιμένω όλους την Πέμπτη στην συνεδρίασή μας».

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com