Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

ΕΟΠΥΥ: Συνεργασία με τους δήμους Αθήνας και Πειραιά

Tο αίτημα συνεργασίας των δημάρχων Αθηναίων, Γ. Καμίνη, και Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκου, για ενίσχυση της λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων, που παρέχουν ιατρική φροντίδα τόσο στον γενικότερο πληθυσμό όσο και στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, σε μαθητές σχολείων, κ.α., αποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Ε. Παπαγεωργόπουλος.

Ο ΕΟΠΥΥ θα ενισχύσει με προσωπικό (γιατρούς και επισκέπτες Υγείας) τα δημοτικά ιατρεία Αθήνας και Πειραιά, προκειμένου να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την παροχή υπηρεσιών Υγείας στους ασφαλισμένους, με στοχευόμενες δράσεις σε γειτονιές και σε οικογένειες με αυξημένες ανάγκες.

Η ενίσχυση του ΕΟΠΥΥ θα γίνει σε συνεννόηση με τους διευθυντές των πλησιέστερων Μονάδων Υγείας. Η συγκεκριμένη συνεργασία, μάλιστα, δεν θα προκαλέσει δαπάνη εις βάρος του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και με γνώμονα την προαγωγή, βελτίωση και προστασία της υγείας όλων των πολιτών «θα σταθεί αρωγός κάθε πρωτοβουλίας για προσφορά υπηρεσιών Υγείας με στόχο την προστασία των ασφαλισμένων του», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ΕΟΠΥΥ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/health/article/229653/eopuu-sunergasia-me-tous-dimous-athinas-kai-peiraia/#ixzz2QntyS8P2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com