Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Βόμβα Μαρινάκη: Προτεραιότητά μου ο Θρύλος. Πουλάω τα πλοία!Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013, 10:07


Βόμβα μεγατόνων έσκασε πρωί πρωί στο λιμάνι και στους ναυτιλιακούς κύκλους, μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε στενό του κύκλο. Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες χθες το βράδυ κι ενώ ο κος Μαρινάκης βρισκόταν στην σουίτα του στο στάδιο Καραισκάκη, απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Πάοκ, πήρε την μεγάλη απόφαση.
«Θα κάνω τον Ολυμπιακό μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλω σε όποιο γήπεδο παίζουμε να σηκώνονται οι φίλαθλοι και να μας χειροκροτούν. Κυρίως οι αντίπαλοι.  Δεν θα σταματήσω μέχρι να φτάσουμε ψηλά στο τσάμπιονς λιγκ».
Μέχρι εδώ οι συνομιλητές του προέδρου συμφωνούσαν σε αυτά που έλεγε και στην φιλοδοξία του να δει κι εκείνος και οι φίλοι του Ολυμπιακού την ομάδα σε έναν ευρωπαικό τελικό. Μετά όμως έριξε την βόμβα.
« Θα πουλήσω την εταιρεία. Όλα τα καράβια θα τα δώσω. Αύριο βάζω πωλητήριο. Τώρα είναι καλή εποχή για αγορές και πωλήσεις. Το ρευστό θα μου δώσει τη δυνατότητα να φέρω παιχταράδες. Πιο μάγκας είναι ο πρόεδρος της Γαλατά δηλαδή που έφερε τον Ντρογκμπά; Θα φέρω και Ντρογκμπά και Μέσι και Μουρίνιο αν χρειαστεί. Τέλος, αύριο πουλάω τα βαπόρια».
Οι στενοί του συνεργάτες νόμιζαν ότι ο πρόεδρος κάνει πλάκα, όταν όμως κατάλαβαν ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, άρχισαν να κάνουν σχέδια για την επόμενη μέρα. Μάλιστα το πρώτο τηλέφωνο που έκανε στενός συνεργάτης του προέδρου, κατόπιν εντολής του, ήταν σε γνωστό μηχανικό, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αύξησης της χωρητικότητας του σταδίου Καραισκάκη.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες μπορεί να υπάρξουν και8 σχετικές ανακοινώσεις.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com