Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Μιχαλολιάκος: Ναι σε 5οροφη κλινική στην ΗΒΗΓια «τρομοκρατία ψευτοπροοδευτικών» έκανε λόγο ο δήμαρχος Πειραιά σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 1» για να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο της πλειοψηφίας του Γ Διαμερισματικού Συμβουλίου Πειραιά στα σχέδιά του για την δημιουργία πολυόροφης κλινικής στο διατηρητέο εργοστάσιο της ΗΒΗ στο Νέο Φάληρο.

Το θέμα για την αλλαγή του ρυμοτομικού σχεδίου έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση του Pireas2day.gr πατήστε εδώ)και ο δήμαρχος με τις δηλώσεις του θέλησε να φορτώσει σε όσους διαφωνούν με τα σχέδια του την ….εξυπηρέτηση συμφερόντων!

«Καταγγέλλω αυτούς που επιχείρησαν την τρομοκράτηση των Δημοτικών Συμβούλων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας ως ευθέως εξαρτημένους από το ιδιωτικό μονοπώλιο της υγείας», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ισχυριζόμενος ότι η δημιουργία μιας πολυόροφης κλινικής θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή!

«Πείτε μου, ποια περιοχή απέκτησε κλινική και ζημιώθηκε; Σκεφτείτε λοιπόν μια εγκαταλελειμμένη περιοχή, έναν σκουπιδότοπο που δίπλα έχει πολυκατοικίες που μένει κόσμος. Να μας πουν ένα αρνητικό. Το «Μετροπόλιταν» δεν πρόκειται να ζημιωθεί. Θα υπάρχει υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών και θα πέσουν οι τιμές. Θα δουλέψει κόσμος και θα «ανασάνει» ο Πειραιάς», ισχυρίστηκε ο δήμαρχος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του δημάρχου έχουν ως εξής:
«Καμία ομάδα ψευτοπροοδευτικών δεν μπορεί να ασκήσει τρομοκρατία στο Δήμαρχο. Το λέω αυτό, γιατί μια ομάδα επιχείρησε χθες, να τρομοκρατήσει τους Δημοτικούς Συμβούλους της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας για να μην γίνει ανάπτυξη επί της Πειραιώς.

Υπάρχει το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΗΒΗ. Υπάρχει μια επενδυτική προσφορά, να αναπαλαιωθεί αυτό το υπέροχο πέτρινο κτήριο - να δοθούν και στο Δήμο Πειραιά πάνω από 500 τ. μ.  συν τον προαύλιο χώρο για χρήση που ο Δήμος θα αποφασίσει - προκειμένου να τους δοθεί άδεια, να ανεγείρουν εκεί, πολυκλινική πέντε ορόφων. Σήμερα, εκεί είναι σκουπιδότοπος, ρύπος, προσβολή, εγκατάλειψη, χώρος που καταφεύγει η παραβατικότητα.

Καταγγέλλω αυτούς που επιχείρησαν την τρομοκράτηση των Δημοτικών Συμβούλων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας ως ευθέως εξαρτημένους από το ιδιωτικό μονοπώλιο της υγείας.

Δεν καταλαβαίνει από αυτά ο Δήμαρχος του Πειραιά και ο Πειραϊκός λαός. Θα δώσουμε ζωή στην Πειραιώς, όπως έδωσε ζωή το «Μετροπόλιταν». Είμαστε πρόθυμοι να παρανομήσουμε υπέρ της κοινωνίας του Πειραιά. Ποτέ δεν θα παρανομήσουμε υπέρ ενός ιδιωτικού συμφέροντος. Τελεία και παύλα. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Να πουν ότι είναι οι δικηγόροι των συμφερόντων των τάδε. Όσο αυτοί αντιδρούν, τόσο δυναμώνει η πεποίθησή μας να σπρώξουμε την ανάπτυξη του Πειραιά.»

«Δεν σταματάμε στις αντιδράσεις των δήθεν ψευτοπροοδευτικών, που είναι επαγγελματίες υποστηριχτές άνομων ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν ντρέπονται; Έχουμε τη μεγαλύτερη ανεργία, τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο Πειραιάς; Στο βωμό του κομματικού συμφέροντος και των δικών τους οικονομικών συμφερόντων, τα πάντα; Πείτε μου, ποια περιοχή απέκτησε κλινική και ζημιώθηκε; Σκεφτείτε λοιπόν μια εγκαταλελειμμένη περιοχή, έναν σκουπιδότοπο που δίπλα έχει πολυκατοικίες που μένει κόσμος. Να μας πουν ένα αρνητικό. Το «Μετροπόλιταν» δεν πρόκειται να ζημιωθεί. Θα υπάρχει υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών και θα πέσουν οι τιμές. Θα δουλέψει κόσμος και θα «ανασάνει» ο Πειραιάς.»

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com