Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Φτάνει «Η Ώρα της Γης»

ora_tis_gis_2013
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία που διοργανώνει η WWF – Ελλας «Η Ώρα της Γης», καλεί τον εμπορικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά να συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στην κλιματική αλλαγή,
το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 20.30 και για μια ώρα
 
- Με μείωση του φωτισμού των καταστημάτων τους ή 
- Με κλείσιμο των φώτων των βιτρινών τους 
στέλνοντας το μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη, καταδεικνύοντας την ευαισθησία μας στην καταστροφική και αλόγιστη χρήση του περιβάλλοντος.
Φέτος η παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Υιοθετεί το διεθνές σκεπτικό της δέσμευσης «Θα το κάνω, αν το κάνεις», το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν πολλαπλασιαστικά το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την ίδια μας την καθημερινότητα. 
Στη χώρα μας εστιάζουμε σε τρία «αν το κάνεις»
• «αν πρασινίσεις το μπαλκόνι σου» (από ένα γλαστράκι δυόσμο, μέχρι ολοκληρωμένο μποστάνι) 
• «αν χαρίσεις ένα αντικείμενο που δεν χρειάζεσαι» 
• «αν χρησιμοποιείς ΜΜΜ, το ποδήλατο, ή τα πόδια για τις μετακινήσεις σου» 
Η «ΩΡΑ ΓΗΣ 2013» ενώνει την ανθρωπότητα, δίνει φωνή και δύναμη στις τοπικές κοινωνίες και στον πολίτη και είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς.
Συμμετέχοντας έμπρακτα, ατομικά και συλλογικά στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία, συμβάλλουμε στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com