Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΕΟΤ – Εμπορικός Σύλλογος : Σχέδια για την αναβάθμιση του λιμανιού και της πόλης

peiraias_airphoto

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ κ. Χ. Πάλλη και την Διευθύντρια Δ/νσης έρευνας, αγοράς και διαφήμισης Ε.Ο.Τ κ. Α. Βαρελά, στα γραφεία του Συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των συνεργασιών που αναλαμβάνει και προωθεί ο Εμπορικός Σύλλογος, για την τόνωση της αγοράς του Πειραιά και  την αναβάθμιση και προβολή της πόλης-Λιμάνι σε ασφαλή και ελκυστικό προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Κατά την συνάντηση τέθηκαν στον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ τα θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και τονίστηκαν οι δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον κ. Πάλλη για τις δράσεις που έχουν αναλάβει προς την κατεύθυνση αυτή, αξιολόγησαν τα  αποτελέσματα των ενεργειών και επεσήμαναν την ανάγκη σχεδιασμού κοινών δράσεων για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης προς τους τουρίστες, αλλά και να αυξηθεί η τουριστική της κίνηση. 
Ο Πρόεδρος αντιλαμβανόμενος την ανάγκη υποστήριξης της πόλης του Πειραιά στον τομέα του τουρισμού, υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια από την πλευρά του Οργανισμού, με αρχή την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου για την διακίνηση τουριστικών πληροφοριών που αφορούν την περιοχή και ανταποκρίθηκε στην πρόταση για κοινή σύσκεψη των  φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Επιμελητηρίων, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com