Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Τα Κονώνεια Τείχη πόλος για την κρουαζιέρα!

kononeio_teihos
• Σχεδιασμοί για την Πειραϊκή του Β. Μιχαλολιάκου
 
Για άλλη μια φορά εμμέσως, πλην σαφώς, ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε κατά της προοπτικής να κατασκευαστεί λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια στον Φαληρικό όρμο. Μάλιστα έναντι του επιχειρήματος της εύκολης πρόσβασης προς την Ακρόπολη που επικαλούνται όσοι υποστηρίζουν την «λύση» αυτή, ο Β. Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή,  επικαλέστηκε το πλεονέκτημα που αναμφισβήτητα έχει μια τουριστική διαδρομή που θα περνά δίπλα από τα Κονώνεια Τείχη.
«Είναι πολύ καλύτερο τα τουριστικά λεωφορεία να περνούν από την Πειραϊκή, να βλέπουν τα Κονώνεια τείχη», είπε (στο Κανάλι -1)  ο δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας
«Αρκεί να αναδείξουμε τα Κονώνεια τείχη και να μη φυτεύουμε ευκαλύπτους πάνω τους, να τα φωτίσουμε, να μονοδρομήσουμε την Πειραϊκή και να κατασκευάσουμε ένα ξύλινο πεζόδρομο με μονοπάτια, τα οποία τα έχουμε εντάξει σε ένα σχεδιασμό και ελπίζω πολύ σύντομα θα υλοποιηθούν.
Μονοδρόμηση θα γίνει εντός των προσεχών 3 μηνών.
Ο Πειραιάς, μέχρι τώρα, ήταν εκτός τουριστικού χάρτη. Ήταν ένα εμπόδιο, πως θα φύγουν από τον Πειραιά να πάνε γρήγορα στο Σούνιο, στην Πλάκα και στην Ακρόπολη.»

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com