Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ψάχνει συμμαχίες για το πρόγραμμα 9 σημείωνΣυμμαχίες με φορείς του ευρύτερου Πειραιά προσπαθεί να χτίσει ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος εννέα σημείων, το οποίο περιλαμβάνει:

1.Μείωση (κούρεμα) του χρέους του Δήμου
2.Προτεραιότητα πληρωμών μέσω Κ.Α.Π
3.Αλλαγή του τρόπου προσδιορισμού των Κ.Α.Π
4.Υγιείς πόροι Ο.Λ.Π (2%), Μαρίνα Ζέας κ.α
5.Υπογειοποίηση της οδού Ομηρίδου-Σκυλίτση από το Φάληρο μέχρι τον Πειραιά
6.Παραχωρήσεις Δημοσίων Εκτάσεων
7.Αστικές Αναπλάσεις
8.Ανάδειξη Τουριστικών Προορισμών πόλης Πειραιά
9.Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας

Σήμερα επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τον πρύτανη, Γιώργο Οικονόμου, τον αντιπρύτανη, Νίκο Γεωργόπουλο και τον γραμματέα, Παναγιώτη Κουτσολιάκο.

Μετά τη συνάντησης, ο δήμαρχος δήλωσε:
«Ήταν επιβεβλημένο να ξεκινήσουμε αυτόν το νέο κύκλο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους φορείς της πόλης, από το Πανεπιστήμιο Πειραιά που αποτελεί τον πνευματικό μας φάρο και για το οποίο όλοι οι Πειραιώτες κι όλοι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Η λογική στην οποία κινούμαστε είναι ότι το Πανεπιστήμιο Πειραιά δεν είναι απλώς ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά αντίθετα πρέπει να έχει συμμετοχή και άποψη τόσο για την αναπτυξιακή διαδικασία στην πόλη, όσο και για την πολιτιστική της δραστηριότητα. Φεύγω αισιόδοξος γιατί οι πρυτανικές Αρχές υιοθέτησαν πλήρως το όραμά μας».

Παράλληλα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.

PIREAS2DAY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com