Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Χιλιάδες λαθραία καταστράφηκαν στον ΠειραιάΠερισσότερα από 13.000 λαθραία γυαλιά ηλίου, υποδήματα, τσάντες, ζώνες, είδη οικιακής χρήσεως, είδη ρουχισμού και ρολόγια, κατασχέθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων της προηγούμενης εβδομάδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων.

Τα λαθραία αντικείμενα καταστράφηκαν στο χώρο μπροστά από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ευστάθιου Κωνσταντούζου, του Διευθυντή της Ειδικής Αστυνόμευσης και Επιχειρησιακού Σχεδίου κ. Θεόδωρου Παρασκευά, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γεωργίου Ζησιμάτου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Π..

Εχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός, κάτοχος των παράνομων εμπορευμάτων, ο οποίος μετά τη σχηματισθείσα δικογραφία απεστάλη στον Εισαγγελέα Πειραιά για τα περαιτέρω.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο κ. Ευστ. Κωνσταντούζο, τα στελέχη της Δημοτικής μας Αστυνομίας και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., για την νέα τους επιτυχία. Μια επιτυχία που έρχεται να προστεθεί  στη μάχη που δίνουμε καθημερινά για την πάταξη της μάστιγας του παραεμπορίου στον Πειραιά.

Παρά τη μικρή αριθμητική δύναμη της Δημοτικής μας Αστυνομίας, έχουμε καταφέρει να εξαλείψουμε το παραεμπόριο στον Πειραιά. Το παραεμπόριο δημιουργεί πολλά προβλήματα στον εμπορικό κόσμο ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία και επιπλέον πρόσβαλλε την εικόνα της πόλης μας».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com