Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Εμπορικό κέντρο από τον Ομιλο Χαραγκιώνη στον Πειραιά

megaro_spyraki
•  Με ταχύτατους ρυθμούς ανακαινίζεται το Μέγαρο Σπυράκη
 
Με ταχύτατους ρυθμούς  προχωρά η ανακατασκευή του "Μεγάρου Σπυράκη" στον Πειραιά στη γωνία Φίλωνος & Βασ. Γεωργίου. Το Μέγαρο, 3.500 τετργωνικών,  που ανήκει στον όμιλο Χαραγκιώνη, προορίζεται για πολυκατάστημα. Σύμφωνα με  πληροφορίες το κτίριο θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στους καταναλωτές τον Ιούνιο, ενώ πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι δύο ονόματα ακούγονται έντονα ως επίδοξοι μισθωτές του. Το Αttica, που λειτουργεί τα ομώνυμα πολυκαταστήματα και  η σουηδική αλυσίδα Η&Μ, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι ενοικιαστές.
Η εγγύτητα του Μεγάρου Σπυράκη με το Δημοτικό Θέατρο που αναμένεται να επαναλειτουργήσει το επόμενο διάστημα μετά από 12 χρόνια, αλλά  και το γεγονός ότι είναι δίπλα στο λιμάνι - "βλέπει στον Τινάνειο κήπο - εκτιμάται ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν πόλο ανάπτυξης του χειμαζόμενου πειραικού εμπορίου.
Μάλιστα η επιλογή του Ομίλου Χαραγκιώνη να επενδύσει ξανά στο κέντρο του Πειραιά (όπου διαθέτει κτήρια πολλών χιλιάδων τετραγωνικών) δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ο ίδιος ο Όμιλος δεν πιστεύει πως μια ενδεχόμενη ανάδειξη του χώρου που διαθέτει στο Ν. Φάληρο (στα οικόπεδα της πρώην  ΧΡΩΠΕΙ) θα λειτουργήσει εις βάρος του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Γιατί πολύ απλά θα λειτουργούσε εις βάρος των ίδιων του των συμφερόντων.
πηγή Reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com