Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη Σαμαρά σε Β. Μιχαλολιάκο

samaras_-_mihaloliakos
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PORTNET.GR

•  Για δεύτερη φορά σε ένα μήνα ο πρωθυπουργός στον  Πειραιά
Στον Πειραιά θα βρεθεί τη Δεύτερα το βράδυ για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός μετά τα Θεοφάνεια θα κατέβει στο λιμάνι καλεσμένος αυτή τη φορά του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ο οποίος θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του με κύριο «μενού» τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τις εκκρεμότητες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Συμφώνα με πληροφορίες του Portnet.gr στο δείπνο θα παραβρεθεί και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης, το χαρτοφυλάκιο των οποίων  με τον α’ η β’ τρόπο εμπλέκεται στο ζήτημα αυτό – εικάζεται ότι ο Κ.Αρβανιτόπουλος και ο Κ.Μουσουρούλης θα είναι μεταξύ των συνδαιτυμόνων.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς έχει κατ επανάληψη τονίσει ότι το ζήτημα της ανάπτυξης αποτελεί πλέον βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης με την οποία ασχολείται πλέον προσωπικά μετά την εξασφάλιση της παραμονής της χώρας στη ζώνη του ευρώ.
Σημειώνεται δε ότι στον Πειραιά υπάρχουν σοβαρά αναπτυξιακά θέματα σε εκκρεμότητα. Από την παραλαβή και  λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου έως την ανάπτυξη της κρουαζιέρας κι από την ανάπλαση του παραλιμένιου μετώπου έως την άφιξη του τραμ και του μετρό. Συνεργάτες του δημάρχου Πειραιά έκαναν ξεχωριστή αναφορά στην ιδιαίτερη σημασία που κατά τη γνώμη τους έχει η συνάντηση αυτή της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντάς την  απόδειξη του έμπρακτου ενδιαφέροντος  που δείχνει ο Αντώνης Σαμαράς για τον Πειραιά και το πρώτο λιμάνι της χώρας.
 
Δεν παρέλειπαν δε,  να αφήνουν αιχμές συγκρίνοντάς τον με τον Κ.Σημίτη που, όπως έλεγαν, όντας ο ίδιος πρωθυπουργός αλλά και βουλευτής της Α’ Πειραιά, ελάχιστες φορές είχε δείξει ανάλογο ενδιαφέρον.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com