Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Ο όμιλος της Unesco για τον Πειραιά έκοψε την πίτα του και βράβευσε την κ.α Μαριάννα Βαρδινογιάννη


 αναρτήθηκε από: mellon.gr
 Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου , ο Όμιλος Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για την κοπή της πίτας ,για το έτος 2013.
 Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας πλημμύρισε από κόσμο που έφτανε ακόμα και μέχρι την είσοδο. Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μαρωνίτης ευχαρίστησε το πλήθος του κόσμου και ευχήθηκε για το νέο έτος. Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση της κ.ας Μαριάννας Βαρδινογιάννη , Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Πρόεδρος του ‘’Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη’’ και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ‘’Ελπίδα’’.  Η ίδια με την σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Μαρωνίτη για την τιμή ενώ δήλωσε πως για εκείνην σημασία έχει το έργο και όχι μόνο οι έπαινοι.                                          
  Στην συνέχεια, βραβεύτηκαν  ο κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης , καθηγητής, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Αθηνών καθώς επίσης και ο κ. Αθανάσιος Νακάσης , Πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος ICOMOS.
 Έπειτα, ευλογήθηκε και κόπηκε η πίτα , ενώ παράλληλα την γιορτή πλαισίωναν  ο χορευτικός όμιλος  ‘’Ειρήνης’’ Νέου Ηρακλείου Αττικής, η χορευτική ομάδα από την Ρουμανία ‘’ Brauletsoul’’,  ο χορευτικός όμιλος κρητικών χορών Δικταίων Καστρινών  ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Α. Ι. Ρέντη.
  Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης  ο Δήμαρχος Νίκαιας, κ. Ιωακειμίδης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων , κ. Κατσικάρης,  ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μητρόπουλος, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ . Μελάς , ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νεράτζης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και καινοτομίας, κ. Αθανασιάδης.

* Η κ.α Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την δημοσιογράφο του mellon.gr Έλενα Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com