Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Ζαρντίμ: «Μικρές αλλαγές τον Γενάρη»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε πολύ μικρό παράθυρο για μεταγραφή τονίζοντας πάντως ότι στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά και γενικότερα, ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται μεγάλες αλλαγές.

«Αναλύουμε τις θέσεις που έχουμε στο ρόστερ. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τον Ιανουάριο, γιατί δεν τις χρειαζόμαστε. Πάντα αφήνουμε θέση για κάποιον που μπορεί να έρθει, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι Πορτογάλος. Αυτό μας ενδιαφέρει είναι να έχει ποιότητα, Έχουμε επτά, οχτώ διαφορετικές εθνικότητες, δεν είναι εύκολη η επικοινωνία και δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο, στην τακτική για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Δεν είναι δίκαιο να μας βάζουν στους υποψήφιους για τον τίτλο όταν υπάρχουν ομάδες όπως οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα που είναι πιο φαβορί από εμάς. Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, με στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Λεβάντε είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να προκριθούμε».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι υπερηφάνεια να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Είναι οι πιο φανατικοί κι απαιτητικοί οπαδοί του κόσμου, αλλά μας υποστηρίζουν όσο κανείς άλλος. Πρέπει να ζούμε μ' αυτό. Από τις λίγες χαρές που έχουν αρκετοί από τους οπαδούς μας είναι τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού».

Για όσα έφερε με την παρουσία του στην ομάδα: «Στον Ολυμπιακό κάναμε μικρές αλλαγές, γιατί δεν χρειάζονταν περισσότερες. Πρέπει η ομάδα να προσαρμόζεται στον προπονητή, αλλά και ο προπονητής στην ομάδα».

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com