Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Ανεξάρτητος ο Ι. Βουράκης- Τι λέει ο Γ. Μίχας
Βαθαίνει το «ρήγμα» στο εσωτερικό της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά, που δημιουργήθηκε την Κυριακή 6/1, στην διάρκεια της διαδικασίας για την εκλογή νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Όπως είχε γράψει το Pireas2day.gr  ο δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης είχε εμφανιστεί εξαιρετικά ενοχλημένος κατά την ανακοίνωση της κ. Κούβαρη ως υποψήφιας από την παράταξή τους για την θέση του αντιπροέδρου του Σώματος και μάλιστα ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την διαδικασία.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, ο κ. Βουράκης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής Γιάννη Μίχα, ο οποίος  υποστήριξε πως  «κάνει πολύ κακό στον εαυτό του και πως κάποιοι τον συμβούλευσαν λάθος».

«Επίσης αναρωτιέμαι  μήπως ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί δεν του δόθηκε κάποια θέση ή μήπως ήθελε να υποκαταστήσει ακόμη και τον επικεφαλή της παράταξης .
 Έχει το δικαίωμα να δηλώνει ανεξάρτητος και να εκφράζεται όπως επιθυμεί, ωστόσο πρέπει να θυμάται πως εκλέχθηκε κάτω από τη «Σημαία» της παράταξής Πειραιάς Πολιτών και όχι μόνος του. Του εύχομαι καλή πορεία στην πολιτική του διαδρομή , από εδώ και πέρα. Όμως, μάλλον βιάζεται πολύ», υπογράμμισε ο κ. Μίχας

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com