Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Μα ποτε θα ανοιξει αυτο το Δημοτικο Θεατρο επιτελους?


 Περιμένουμε και…ένα μήνα ν΄ ανοίξει το Δημοτικό Θέατρο;;; ΕΕ περιμένουμε. Από τα μέσα του 2012 εκεί στο Δημαρχείο , έχουν συζητήσει , έχουν τσακωθεί ,έχουν μαλλιοτραβηχτεί για το πώς θα το οργανώσουν , πως θα επιλέξουν καλλιτεχνικό Διευθυντή , τι εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει το Ιστορικό κτίριο της πόλης  και χίλια δυο άλλα,μόνο που ακόμα μαύρα σκοτάδια. Από τέλος του 2012, σε Χριστούγεννα και αρχές του 2013 το πάει ο κ. Δήμαρχος και φτάσαμε σχεδόν Φεβρουάριο και ακόμα περιμένουμε. Δεν λέμε φυσικά ότι φταίει μόνο ο Δήμαρχος  γι΄ αυτή την καθυστέρηση καθώς υπάρχουν και άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες αλλά καλό θα ήταν άμα δεν είναι σίγουρος για κάτι να μην το λέει  διότι κάπως έτσι βγαίνουν τα «κακά» ονόματα.

  Από την άλλη μάλλον εμείς είμαστε οι χαζοί και δεν καταλάβαμε καλά, το Δημοτικό Θέατρο άνοιξε. Ναι,ναι καλέ ναι  αφού αφαιρέθηκαν οι λαμαρίνες γύρω γύρω . Τι; Θέλετε και άλλο; Α δεν έχει παραμέσα , θαυμάστε απέξω!!

  Κάτι τελευταίο ,με τα έργα του μετρό τι γίνεται; Η πλατεία του Αγ. Κων/νου εξακολουθεί να φαίνεται στους αρμόδιους του Δήμου ωραία με τα κιγκλιδώματα και την ψεύτικη πρασινάδα; Αν ναι τουλάχιστον την ποτίζετε; Γιατί σα να έχει μαραθεί λιγάκι….. και όχι τίποτε άλλο έρχεται και η εποχή του...  οι απόκριες!!!

mellon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com