Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Γραφεία "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στον ΠειραιάΝέα γραφεία στο κέντρο του Πειραιά αποκτούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Τα γραφεία βρίσκονται επί της πλατείας Κοραή στην οδό  Καραΐσκου 123, στο 3ο όροφο και με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4124084. Το γραφείο θα είναι ανοικτό για το κοινό, Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρες 19.00-21.00.

Παράλληλα, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εν όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του προχωράει στην διαδικασία εγγραφής ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ αλλά και επαναβεβαίωσης στοιχείων των παλαιών μελών θα πραγματοποιείται από τις κατά τόπου συντονιστικές αλλά και από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Γραμματεία Οργανωτικού).

«Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη υπεράσπισης των Ελλήνων πολιτών έναντι στη λαίλαπα της διαφθοράς και των παγκοσμίων κέντρων κερδοσκοπίας. Ως πατριωτικό κόμμα, με ευρύ πολιτικό και ιδεολογικό μέτωπο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βαδίζουν με μοναδικό γνώμονα την αναγέννηση της Ελλάδας παραθέτοντας αντιμνημονιακές, αλλά υλοποιήσιμες θέσεις και προτάσεις, τη λεγόμενη «Εθνική Αντιπρόταση». Στα πλαίσια αυτά, συμπεριλαμβάνονται δημοκρατικές δράσεις, που αποσκοπούν στην επανάκτηση της αξιοπρέπειας και της περιουσίας του Ελληνικού λαού, που τόσο εύκολα, τα τελευταία χρόνια, απεμπόλησαν τα κόμματα της διαφθοράς και συνεχίζουν και σήμερα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Α Πειραιά και Νήσων.

Να σημειωθεί ότι η Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Α΄ Πειραιά και Νήσων, με Συντονιστή τον Ιωακείμ Παπάκη, αποτελείται από τους (αλφαβητική σειρά): Βαγιάκη Γεώργιο, Βαζαίο Κάτωνα, Βιολάκη Πέτρο, Γιαννόπουλο Αργύρη, Ζαχαρία Παναγιώτη, Καλύβα Νικόλαο, Κατσαρίνη Μαρία, Κούνια Γεώργιο, Μακρή Αναστάσιο, Μελά Ιωάννη, Παλαιοκρασσά Ελευθέριο, Πέτσα Χρήστο, Πισσιμίση Κωνσταντίνο, Ραγκούση Αναστάσιο, Συκή Βασίλειο και Τριανταφύλλου Ανδρέα.


pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com