Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Κίνδυνος αναβολής λόγω χιονόπτωσης


Στον... αέρα είναι το ενδεχόμενος διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός (17:15) για απόψε,καθώς υπάρχει κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού λόγω χιονόπτωσης στο γήπεδο.

Οι καιρικές συνθήκες στην Κομοτηνή είναι άσχημες. Πέρα ότι έχει πολύ κρύο (φτάνει ακόμη και κάτω τους μηδέν βαθμούς κελσίου), η ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή έχει ως αποτέλεσμα να ντύσει στα λευκά τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Οι πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι ή να αναβληθεί είναι μοιρασμένες και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Το χιόνι έχει καλύψει την μεγαλύτερη επιφάνεια του γηπέδου, πράγμα το οποίο θα δημιουργήσει πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Είναι επικίνδυνο να πραγματοποιηθεί αγώνες με αυτές τις καιρικές συνθήκες, ενώ γίνεται λόγος πως από το μεσημέρα και μετά (το ματς θα διεξαχθεί στις 17:15) ο καιρός θα χειροτερέψει!

Θα γίνει έλεγχος του αγωνιστικού χώρου τις επόμενες ώρες και ο διαιτητής με τους συνεργάτες του θα αποφασίζουν το αν θα δώσουν έγκριση ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση ή για το αν αναβάλουν το ματς.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com