Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τίμησαν τον ΕΕΣ
Τιμητική διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απένειμε η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Με αυτή την βράβευση, που έγινε από το ΔΣ της Ένωσης στην διάρκεια της ετήσιας γιορτής της στην αίθουσα του πολυχώρου «Απόλλων» στα Καμίνια, επισημοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο η άριστη συνεργασία και η αμοιβαία εκτίμηση που ενώνει το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του ΕΕΣ με την Ένωση.

Υπενθυμίζεται πως κατά το περασμένο έτος οι δύο φορείς συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα, Παίδων και Ανδρών, αλλά και για τη διεξαγωγή λαμπαδηδρομίας με απώτερο στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής, εκδηλώσεις που στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς αγκαλιάστηκαν σχεδόν από το σύνολο των Πειραιωτών.

Η κίνηση αυτή της Ένωσης, η οποία έρχεται να συμπληρώσει μια  αντίστοιχη που είχε συμβεί στο παρελθόν, δείχνει ότι Αθλητισμός και Ανθρωπισμός έχουν κοινή πορεία και ιδανικά και ότι ακόμη και στις δύσκολες εποχές μπορούν να συνεργαστούν, ώστε να δώσουν διεξόδους στους ανθρώπους που άνισα δοκιμάζονται.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρόντες ήταν στελέχη και από τις τρεις Υπηρεσίες του  Περιφερειακού Τμήματος (Νοσηλευτική, Κοινωνική Πρόνοια, Σαμαρείτες) ενώ το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη Κοινωνική Λειτουργός  Σουζάνα Κουμτζή η οποία και εκπροσώπησε τους επαγγελματίες και εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ε.Ε.Σ.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com