Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ε.Β.Ε.Π.

 αναρτήθηκε από: mellon.gr
   Στο πλαίσιο διεξαγωγής του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για τη νέα χρονιά, με ιδιαίτερη σεμνότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του, η εκδήλωση για τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ.

   «Να έχουμε όλοι τη Δύναμη του Θεού. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, ο ένας πρέπει να είναι συναρμοσμένος με τον άλλον όπως είναι οι χορδές της κιθάρας. Κύριε Πρόεδρε, αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στέκεστε πολύ ψηλά στη συνείδηση του Πειραϊκού λαού. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, υπομονή, αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση» ευχήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Γεώργιος Κασιμάτης, ανέφερε : «Εύχομαι σε όλους σας, να έχετε υγεία και χαρά. Ο νέος χρόνος να κυλήσει όμορφα για εσάς και τις οικογένειές σας». «Υγεία, ευτυχία και καλές δουλειές» συμπλήρωσε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Βασίλειος Κορκίδης. Το φλουρί της πίτας έτυχε στον έμπορο και μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΠ, κ. Γεώργιο Σωτηρίου.

   Στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος, τα μέλη του συζήτησαν τα προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά τα οποία είναι, μεταξύ άλλων, η αγορανομική διάταξη η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να μη πληρώνουν εάν δεν λάβουν απόδειξη, το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, η ραγδαία πτώση του τζίρου, οι εξοντωτικές για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης φοροεπιδρομές που επιβάλλει η κυβέρνηση, οι αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η., καθώς επίσης και οι τρόποι επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

To mellon.gr @ facebook: http://www.facebook.com/mellon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com