Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Προς αντικατάσταση ο Πάουελ


Δεν μπορεί να πει κανείς πως ο Τζος Πάουελ δεν είχε προϊδεάσει τον Ολυμπιακό για το πρόβλημά του. Στις 31 Δεκεμβρίου σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δήλωνε μεταξύ αστείου και σοβαρού: "Ένα ζευγάρι καινούργια γόνατα (γέλια)".Όπως φαίνεται η πλάστιγγα έγειρε προς το.. .σοβαρό καθώς το πρόβλημά του στα γόνατα τον καθιστά αναλώσιμο για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Πάουελ μετά το καλό του ξεκίνημα, έδειξε ότι αδυνατεί να ακολουθήσει τον ρυθμό έχοντας συνεχής  απουσίες από τις προπονήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι κατέβαλαν, και καταβάλουν ακόμα, κάθε προσπάθεια να σωθεί η χρονιά για τον παλιό παίκτη των Λέικερς, όμως η απόφαση έχει ληφθεί: αντικατάσταση άμεση αν βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Ο παίκτης δεν απομακρύνεται όσο δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα η λύση που θα ικανοποιεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά ο χρόνος τελειώνει.

Ο Πάουελ δεν θα αγωνιστεί για το επόμενο 10ήμερο και αυτό μεταφράζεται σε τέλος διαδρομής.

Ήδη ξεκίνησε σαφάρι αναζήτησης παικτών έχοντας όμως το πρόβλημα με τα δεκαήμερα συμβόλαια στο ΝΒΑ, οι επιλογές εμφανίζονται κάπως πιο ακριβές.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε παίκτη με προϋπηρεσία στην Ευρώπη και από αυτή την κατεύθυνση αναμένονται οι πρώτες εξελίξεις.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com