Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Κορκίδης Φεύγει από την ΕΣΕΕ και τη ΝΔ!korkidis_3
Την απόφασή του να παραιτηθεί όχι μόνον από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία (!) αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος των Εμπόρων Βασίλης Κορκίδης.
Οι μικρομεσαίοι έμποροι είναι έξαλλοι με τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων και τις Κυριακές. Χθες, ο γνωστός πειραιώτης επιχειρηματίας Β. Κορκίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Κωστή Χατζηδάκη κάνοντας λόγο για αποτυχημένους πειραματισμούς και πείσματα των αρμόδιων υπουργών Ανάπτυξης και Οικονομικών στα ζητήματα της αγοράς.
Ο Β. Κορκίδης που είχε ακουστεί συχνά ως εκ των στελεχών της Ν.Δ. που θα έμπαιναν στην κεντρική πολιτική σκηνή, είχε προ μηνών παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης της Συγγρού λόγω φόρτου εργασίας. Κατά καιρούς δε άσκησε σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» φαίνεται να είναι η επιλογή της να ανοίγουν τα καταστήματα και τις Κυριακές 

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com