Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Πειραιά : κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας


Ο Δήμος Πειραιά έκοψε την πίτα για το 2013
Η καθιερωμένη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδας έγινε το πρωί στον Πειραιά και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο της πόλης χοροστατούντος του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κ. Σεραφείμ ευχήθηκε στο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για την ονομαστική του εορτή και σε σύντομη ομιλία του έκανε αναφορά στην πνευματική αναγωγή που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, ευχόμενος περισσότερη σοφία, υπομονή με υγεία και αγάπη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, με  πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς έδωσε ξεχωριστή νότα, στη τελετή, στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος στην ομιλία του έδωσε για μια ακόμα φορά το πολιτικό του στίγμα χαιρετίζοντας «τον σχηματισμό κυβέρνησης στην πατρίδα μας από τρία κόμματα», λέγοντας ότι «αυτό από μόνο του συνιστά ειρηνική επανάσταση» και αναφέρθηκε πολλές φορές εγκωμιαστικά για τον πρωθυπουργό- και φίλο του, όπως τόνισε- Αντώνη Σαμαρά.
Ωστόσο, αυτή την φορά απέφυγε χαρακτηρισμούς για τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, κινήθηκε στο πνεύμα των ημερών και ευχαρίστησε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους βουλευτές Πειραιά όλων των κομμάτων ενώ όπως άλλωστε συνηθίζεται έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής υποσχόμενος περισσότερα τα επόμενα δύο χρόνια….

Ποιοί παρέστησαν στην τελετή

Στην τελετή παρέστησαν:
Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κ. Αρβανιτόπουλος, οι βουλευτές Α΄ Πειραιά και Νησιών της ΝΔ Κ. Κατσαφάδος, του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Θ. Δρίτσας και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς και  διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Μπούρας.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Χρήστου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Κουβάτσος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδης.  Οι αντιδήμαρχοι: Αν. Κάρλες, Χ. Τουμπέκης, Ευαγ. Σαρρή, Ν. Αμοργιανός, Ευστ. Κωνσταντούζος, Ι. Μελάς, Γρ. Καψοκόλης. Π. Ρέππας. Οι Πρόεδροι της ΚΟΔΕΠ Π. Καλαγιά και του ΟΠΑΝ κ. Γ. Σιγάλας.
Ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων  υποναύαρχος Αλ. Θεοδοσίου, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Γ. Σαρρηγιάννης, ο Πύραρχος Πειραιά Φ. Παντελεάκος.
Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Πουλικαράκος, Ι. Αγγελόπουλος και Η. Κατσαφάδος.
Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» Ελ. Παντελάκη και «ΑΝΤΑΡΣΙΑ» Θ. Διαβολάκης. Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρ. Αγραπίδης.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γ. Βοϊδονικόλας, Ι. Δανιήλ, Σ. Ευσταθόπουλος, Μ. Καλαϊτζάκης, Κ. Λαουλάκου,   Ι. Παππάς, Ζ. Ρούσσου, Ελ. Κούβαρη, Χρ. Βουγιουκλάκης, Κ. Σιγαλάκος,  Ηλ. Σαλπέας. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σπ. Σπυρίδων , Π. Αγγελόπουλος και Ε. Αγαλοπούλου. Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Β. Ανεμοδουρά, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στ. Μανουσάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής και Όμορων Δήμων, Δ. Αρμενάκης,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Γ. Ζησιμάτος.
Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, Νόρα Μιχαλολιάκου, ο πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» , Στ. Μπαζάκος. Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδέσμων, Συλλόγων και δημότες.

Η ομιλία του δήμαρχου Πειραιά

Η ομιλία του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου:
«Σας εύχομαι πρώτα από όλα μια χρονιά που θα ξαναγεννηθεί η ελπίδα, μια χρονιά που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στις καρδιές σας, μια χρόνια με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.
Οι ευχές έχουν και αυτές το νόημά τους και τη σημασία τους. Γιατί πρέπει πρώτα από όλους εμείς οι ίδιοι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα μπορούμε με την αγάπη μας να πετύχουμε το στόχο μας.
Μπορούμε να πάμε καλύτερα σε κάθε τι που αποτελεί επιλογή μας.
 Και τα όσα πετύχαμε εδώ στον Πειραιά, δυο χρόνια τώρα, με λίγα, με ελάχιστα χρήματα αλλά με πολύ αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της, το επιβεβαιώνουν.
Δυο χρόνια μετά μπορώ να σας πω ότι είμαι πιο αισιόδοξος και να δεσμευτώ μπροστά σας ότι τα καλύτερα για την πόλη μας έρχονται.
 Ότι βάλαμε τις βάσεις για έναν Πειραιά που ως πόλη θα φροντίζει για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές.
Αγαπητοί φίλοι,
Δυο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που από εδώ, από αυτό το βήμα δεσμεύτηκα ότι με τη συμμαχία εργαζομένων-δημοτών- δημοτικής αρχής, θα αλλάζαμε τον Πειραιά.
Θα βάζαμε την πόλη μας ξανά στο χάρτη της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Δυο χρόνια μετά μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια και να σας λέω:
Ναι πετύχαμε πολλά. Με τη βοήθεια του Θεού, καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα σε μια πόλη που την είχαν όλη ξεγραμμένη.
Σε μια πόλη που ήταν χρεοκοπημένη πριν χρεοκοπήσει η χώρα, εμείς βάλαμε τάξη και πλαίσιο ώστε να μπορεί να ελπίζει. Αντέξαμε στις δυσκολίες των μνημονιακών καιρών και γίναμε όλοι μαζί δύναμη αλλαγής, προόδου, ανάπτυξης, αλληλεγγύης.
Ναι, πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Φτάνει να είμαστε καλά και να είμαστε ενωμένοι.

Και τώρα από αυτό το βήμα, όχι ως πολιτικό πρόσωπο, ως Δήμαρχος, να χαιρετίσω τον σχηματισμό κυβέρνησης στην πατρίδα μας από τρία κόμματα. Αυτό από μόνο του συνιστά ειρηνική επανάσταση. Τρία κόμματα που στο παρελθόν ήσαν αλληλοσυγκρουόμενα σήμερα έχουν μια κυβέρνηση συμπαγή κα μάχης. Που τουλάχιστον απέτρεψε τη χρεοκοπία στην πατρίδα μας και ξαναγέννησε την ελπίδα.
 Και θέλω πραγματικά αυτήν την ώρα που ξεκινάμε έναν νέο χρόνο, δύσκολο και ανηφορικό, να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλους.
Την εκκλησία μας πρώτα από όλα και τον εμπνευσμένο Μητροπολίτη μας.
 Σεβασμιώτατε όσο και αν σας «πυροβολούν» είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνετε πολιτικά ακέραιος, ο πνευματικός ηγέτης της πόλης μας και όχι μόνο.

Να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους, οι οποίοι ανέτρεψαν μια αρνητική παράδοση, ότι οι εργαζόμενοι είναι για να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.  Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί σε αυτή τη χρονιά που πέρασε, υπερέβησαν τον εαυτό τους. Με μειωμένες τις αποδοχές έως και 50%, είναι στους δρόμους νύχτα και μέρα, με κακές καιρικές συνθήκες τους βλέπετε να σκουπίζουν, τους βλέπετε να εξωραΐζουν την πόλη μας.

Τους άξιους συνεργάτες μου, τους ευχαριστώ γιατί ήσαν ο βασικότερος παράγοντας της εκλογής μας πριν από δύο χρόνια και ένας πολύ σημαντικός παράγων της πορείας μας αυτά τα δύο χρόνια. Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα ενώπιον όλων να τους ζητήσω συγνώμη, ενώπιων όλων, γιατί πολλές φορές εισπράττουν το θυμό μου γιατί από το καλό θέλω το καλύτερο. Ζητώ συγνώμη αλλά τους επαναλαμβάνω θα είμαι ο ίδιος και τα επόμενα δυο χρόνια. Θα ξαναθυμώνω με εκείνους που αγαπώ και με εκείνους που απαιτώ. Θέλω να ευχαριστήσω  την Αντιπολίτευση που με τον δικό της τρόπο εντόπιζε θέματα και μας άνοιγε και δρόμους. Γι αυτό είναι η δημοκρατία, δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και όλους τους βουλευτές του Πειραιά, παρά την διαφορετική ιδεολογική αφετηρία είναι όλοι συμπαραστάτες του κολοσσιαίου έργου, που έχει αναλάβει ο Δήμος του Πειραιά.
 Όλους τους πολίτες που είναι δίπλα μας και θέλουν να κάνουμε μαζί πράξη, το όνειρο ενός Πειραιά  υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.

Αγαπητοί φίλοι,
 Σταθήκαμε όρθιοι σε εποχές που κάποιοι ήθελαν τον τόπο μας γονατισμένο.
Σταθήκαμε όρθιοι κόντρα σε αυτούς που είχαν μάθει να τα μετρούν όλα με ευρώ και με χρέη.
Σε όλες αυτές τις νοοτροπίες που θέλουν κράτη και λαούς να είναι λογιστήρια χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά, χωρίς αγάπη.
Είμαστε εδώ και παλεύουμε νύχτα και μέρα, για τον Πειραιά της καρδιάς μας, για τον Πειραιά των παιδιών και των ονείρων μας.
Ο Πειραιάς είναι ναυτιλία, ο Πειραιάς είναι πολιτισμός, είναι εμπόριο, είναι παράδοση, ο Πειραιάς είμαστε όλοι εμείς, ο Πειραιάς είναι η καρδιά της Ελλάδας.
Αγαπητοί φίλοι,
Αλλάζουμε τον Πειραιά με έργα και όχι με λόγια. Τιμώ τους προκατόχους μου.
Ίσως να είμαι -λόγω του παρελθόντος μου- πιο συγκρουσιακός. Να μην φοβάμαι πχ. να τσακωθώ με τον Πρωθυπουργό. Και με τον σημερινό πρωθυπουργό που είναι στενός μου φίλος και άξιος πρωθυπουργός της χώρας. Λέω καμιά φορά χαριτολογώντας και παινεύοντας: «γιατί να μην ευλογήσουμε τα γένια μας, ότι το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς και πατρίδα μου η Ελλάδα. Και συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα να είναι καλός ο καπετάνιος.»

Μέσα σε δυο χρόνια, έχουν γίνει έργα που αλλάζουν την πορεία της πόλης. Να σας αναφέρω για παράδειγμα ότι στον Πειραιά είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια 30 παιδικές χαρές.
Εμείς μέσα σε δυο χρόνια εκτός του ότι τις φτιάξαμε επί της ουσίας από την αρχή, δημιουργήσαμε σε αυτά τα δύο χρόνια, δέκα καινούργιες. Και θα κάνουμε και άλλες.
Και δεν πρόκειται να σταματήσουμε εάν δεν αξιοποιήσουμε κάθε γωνιά, κάθε ελεύθερο χώρο της πόλης μας. Το αξίζουν τα παιδιά του Πειραιά. Γι αυτό και τους πρώτους έξι μήνες του 2013 θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τον μεγαλύτερο παιδότοπο της Αττικής, στο ΣΕΦ.
Ένα-ένα διώχνουμε τα φαντάσματα του χθες που στοίχειωναν την πόλη μας.
Το κουφάρι της Ραλλείου φεύγει, δημοπρατείται. Στη θέση του ελπίζουμε να γίνει ένα λαμπρό ξενοδοχείο 5 αστέρων ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορεί να κάνει τον Πειραιά φάρο και τόπο τουριστικού προορισμού. 
Το νέο σχολείο της Ραλλείου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο.  Θα είναι το καλύτερο και πληρέστερο σχολείο του Λεκανοπεδίου.
Ο Πύργος δημοπρατείται, οι ταμπέλες που πρόσβαλαν την αισθητική της πόλης μας κατέβηκαν.
Ήδη θα προχωρήσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην υλοποίηση ενός προγράμματος χρηματοδότησης για τον ευπρεπισμό των όψεων, για την καλή αισθητική των όψεων.
Το παλιό Ταχυδρομείο το γνωρίζετε. Αυτό το περίλαμπρο νεοκλασικό κτήριο που στεγάζεται η Πινακοθήκη μας και θα επαναλειτουργήσει σύντομα αξιοποιώντας το τεράστιο υλικό που έχουμε και δυστυχώς παρέμενε σε αποθήκες ξεχασμένο .
Ακριβώς, απέναντι του ήταν το «τείχος του αίσχους», με τρία μέτρα ύψος και από μέσα σκουπιδότοπος, ό,τι μολύνει την πόλη μας, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Αυτό το τείχος του αίσχους έπεσε και στη θέση του σκουπιδότοπου που υπήρχε, δημιουργήσαμε ένα πανέμορφο πάρκο για τα παιδιά του Πειραιά όλων των ηλικιών.
Οι πλατείες και οι παιδικές χαρές αλλάζουν όψη, κτήρια εγκαταλελειμμένα αποκτούν ζωή.
 Ό,τι μας ανήκει το παίρνουμε πίσω.
Όπως το στρατόπεδο Παπαδογιωργή, αξιοποιούμε το Κτήμα Δηλαβέρη, πήραμε πίσω από τους καταπατητές τα στρέμματα στο Σχιστό.
Αλλάζουμε τον Πειραιά κάθε μέρα.
Δώσαμε ζωή στο νεοκλασικό της Κανθάρου. Διοργανώσαμε και θα διοργανώσουμε μια σειρά από εκθέσεις αφιερωμένες στην ιστορία μας, στον πολιτισμό μας, στον πλούτο της Ελλάδας.
 Ήδη εκατοντάδες πολίτες και παιδιά τις έχουν επισκεφθεί, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε.
Το καλοκαίρι πραγματοποιήσαμε  το φεστιβάλ στο Βεάκειο Αμφιθέατρο και ήρθαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί. Χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα, χωρίς τις σπατάλες του χθες.
Είμαστε φορέας προόδου της πόλης.
Δυο χρόνια μετά μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο.
Ήδη τις επόμενες εβδομάδες θα παραλάβουμε το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.
Γυρίστε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, Δημοτικό Θέατρο δεν υπάρχει, παρά μόνο στον Πειραιά που δείχνει και την οικονομική ευρωστία που είχε ο Πειραιάς και τη δυνατότητα που ξαναέχει για να οδηγήσει την οικονομία της χώρας προς τα επάνω.
Αυτό το Δημοτικό Θέατρο, σήμερα είναι σχεδόν έτοιμο.
Υπάρχουν κάποιες ακόμη υποχρεώσεις που πρέπει να διορθώσουν οι εργολάβοι και πιστεύουμε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα να είναι εν λειτουργία. Να κάνουμε εγκαίνια με παρούσα όλη την πολιτειακή, πολιτική και πολιτισμική ηγεσία του τόπου. Να ξανακάνουμε τον Πειραιά φάρο Πολιτισμού ολόκληρης της Ελλάδος και γιατί όχι ολόκληρης της Ευρώπης.
Με προσωπική εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σε Υπουργούς του, εγκρίνονται για την ένταξη στο ΕΣΠΑ έργα που θα αλλάξουν τον Πειραιά, όπως η μετατροπή των παλαιών γραμμών από τη Λεύκα μέχρι τον Άγιο Διονύσιο, σε πεζόδρομο – ποδηλατοδρόμο, με ανάδειξη των γραμμών η αναπαλαίωση του παλιού σιδηροδρομικού Σταθμού του Αγ. Διονυσίου.
Όπως διαπιστώνετε, τα έργα για το Μετρό ξεκίνησαν, ο χώρος στο ΣΕΦ παραχωρήθηκε στο Δήμο για να φτιάξουμε τον μεγαλύτερο παιδότοπο της Αττικής, το παραλιακό μέτωπο της πόλης θα αναπλασθεί και ο Πειραιάς θα αποκτήσει νέα εικόνα. Σύγχρονη και ευρωπαϊκή.
Επιτέλους γίνονται έργα υποδομής που θα βοηθήσουν να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πόλης μας.
Θα βοηθήσουν να γίνει μια πόλη σύγχρονη τόσο για τους πολίτες που ζουν και εργάζονται εδώ όσο και για εκείνους που την επισκέπτονται.
Επιτέλους ο Πειραιάς μπαίνει στην πρώτη γραμμή, διεκδικεί και παίρνει αυτό που του άξιζε και του αξίζει.
Όλοι μαζί καταφέραμε και βάλαμε τέλος στην αδράνεια, τέλος στο γκρίζο, τέλος στην κατήφεια.
Πιστεύω ότι έχουμε πολλά να πετύχουμε για την πόλη της καρδιάς μας για την πόλη που μας ενώνει.
Και τα πετύχαμε αυτά όχι σε εποχή παχέων αγελάδων, αλλά σε εποχές δύσκολες.   Το μήνυμα είναι ότι στα δύσκολα ο ελληνικός λαός ξεχωρίζει, πετυχαίνει. Και αυτό να το ξαναμάθουμε οι ίδιοι για να βελτιώσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Αλλά να το μάθουν και οι φίλοι μας και οι σύμμαχοί μας. Γιατί οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι νικητές και όταν χρειαστεί πολεμιστές νικητές.
Να μου επιτρέψετε μια αναφορά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Κάνουμε και θα κάνουμε σπουδαίο έργο για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Θέλω να γνωρίζουν ότι σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής τους δεν είναι μόνοι τους.
Αφού εκφράσω την περηφάνια μου γιατί στον Πειραιά υπάρχει η Εκκλησία που υποκαθιστά το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος εδώ και δεκαετίες και προσφέρει φαγητό και αγάπη σε περίπου τρεις χιλιάδες συνανθρώπους μας,  είμαστε και εμείς ακριβώς  δίπλα τους. Στην Ελλάδα της οικονομικής κατάρρευσης, στον Πειραιά δεν υπάρχει ούτε ένα παιδάκι χωρίς Βρεφονηπιακό  σταθμό και να μην έχει θέση. Δεν θα υπάρξει ούτε ένας συνάνθρωπός μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς ένα καθαρό κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς γιατρό και φάρμακα. Γιατί ο Πειραιάς, εκτός απ όλα τα άλλα, είναι η πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
Είμαστε δίπλα τους με πολλούς τρόπους.
Πίσω από τις κάμερες, γιατί κάποια έργα δεν χρειάζονται τηλεοπτικούς προβολείς.  Γιατί η φτώχεια δεν είναι επικοινωνιακό σόου. Γιατί χρειάζεται σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους που η κρίση τους χτύπησε και τους άλλαξε σε μια νύκτα τη ζωή.
Δεν γίνεται πολιτική με φιέστες, γίνεται με πάθος και αγάπη.
Σεβόμαστε κάθε ευρώ των πολιτών. Αυτό απαιτούν από εμάς αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Σεβασμός, αξιοπρέπεια, συνέπεια, εργατικότητα. Με αυτές τις αρχές πορευτήκαμε και θα πορευτούμε και το 2013. Η συμμαχία δημοτών, εργαζομένων, δημοτικής αρχής είναι η δύναμη αλλαγής. Είμαστε μια γροθιά, είμαστε η πραγματική δύναμη της ανατροπής.
Κύριε Μπούρα, να μεταφέρεται στον Πρωθυπουργό ότι ο Πειραιάς ζητά πολλά απ την κυβέρνηση, αλλά θα συμμαχήσει με την κυβέρνηση στην έξοδο της χώρας από  την κρίση και στην αναγέννηση της. Για να κάνουμε την πατρίδα μας σεβαστή σε φίλους και μη φίλους.
 Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά! Με αγάπη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουροι.»

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com