Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Σε 18 μήνες έτοιμη η Ράλλειος

ralleios_sxoli

Την αισιοδοξία του ότι η Ράλλειος θα είναι έτοιμη σε 18 μήνες και θα είναι το καλύτερο δημόσιο σχολείο του Λεκανοπεδίου Αττικής, εξέφρασε μιλώντας στο Κ-1 ο Β. Μιχαλολιάκος.
Ο δήμαρχος Πειραιά είπε ακόμη ότι την προσεχή Παρασκευή, θα προεδρεύσει της Οικονομικής Επιτροπής, όπου δημοπρατούνται το κουφάρι της Ραλλείου, το φάντασμα του Πύργου, τα δύο κτήματα στη Ρετσίνα και το σημερινό Δημαρχείο, για αξιοποίηση.  Σημείωσε δε ότι στόχος του δεν είναι η πώληση, αλλά στο τέλος της θητείας του, να μην υπάρχει καμία υπηρεσία του δήμου που να στεγάζεται με ενοίκιο. «Ούτως ή άλλως, πρόσθεσε, ο ελληνικός λαός στις αμαρτωλές δεκαετίες που πέρασαν, πλήρωνε π.χ μεταξύ άλλων κάθε χρόνο, ενοίκιο για το Ράλλειο σχολείο, όσο θα κόστιζε να φτιάχνει κάθε χρόνο ένα σχολείο.
Τώρα, πού πήγαιναν αυτά τα ενοίκια, αν πήγαιναν στον ιδιοκτήτη ή αν πήγαιναν στο δρόμο σε άλλες διαδρομές, σε άλλες κατευθύνσεις, δεν το ξέρω. Ο εισαγγελέας πρέπει να το ψάξει. Εγώ μείωσα το ενοίκιο κατά 70%  που το βρήκα από τη Νομαρχία».

portnet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας μας πει ο κ. Μιχαλολιακος τι γίνονται με τα περουσιακά στοιχεία από το κληροδότητμα που είχε αφήσει ο κ. Ράλλλης ώστε να μην χρειαστεί ο Δήμος να "πληρώνει" ενοίκια. Ο Δήμος εδω και χρόνια διαχειρίζεται την περουσία που έχει η Ράλλειος από το κληροδότημα. Οπότε ο κ. Μιχαλολιάκος και λοιποί χρωστάνε στη Ράλλειο και δε κάνουν καμία χάρη στη Ράλλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com