Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα παντού !• Β. Μιχαλολιάκος: Όλοι έχουν δικαίωμα στη χαρά …

Σε όλες τις πλατείες του λιμανιού και της πόλης «απλώνεται» φέτος η Χριστουγεννιάτικη φιέστα του δήμου Πειραιά.
Όπως σημείωσε την Τετάρτη ο δήμαρχος της πόλης φέτος θα υπάρχει χωροταξική διαφορά σε σχέση με πέρυσι λόγω (και) των εργασιών του Μετρό, ενώ το κεντρικό Χριστουγεννιάτικο χωριό  -για μικρούς και μεγάλους-  θα στηθεί στο Πασαλιμάνι με πάρα πολλές εκδηλώσεις.
Παράλληλα δήλωσε πως σκοπός του αυτές τις γιορτινές μέρες είναι να δώσει έναν τόνο χαράς όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά σε όλες τις γειτονιές και πλατείες του Πειραιά, όπως η πλατεία Κανάρη, η πλατεία Λεγάκη, η Αγ.Σοφία, η πλατεία Καλαβρύτων και το Νέο Φάληρο. Επεσήμανε δε πως στις 13 Δεκέμβρη θα στολιστεί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Κοραή, όπου όλοι οι Πειραιώτες καλούνται να το στολίσουν, φέροντας τρόφιμα που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ο Β. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι οι όποιες βοήθειες προκύψουν, αλλά και μέριμνες για αναξιοπαθούντες, προέρχονται  δε από δομές και υπηρεσίες του δήμου Πειραιά, θα αφορούν κάθε δημότη και πολίτη της πόλης ανεξαρτήτως εθνικότητας, υπηκοότητας, χρώματος, θρησκείας και φύλου!  

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com