Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Β. Μιχαλολιάκος: Μάθημα στην κυβέρνηση το πάρκο στο «οικόπεδο του ΙΚΑ»!


oikopedo_ika


Εξετάζεται η πεζοδρόμηση της Φίλωνος, μπροστά στο παλιό Ταχυδρομείο!
Να μάθουν να παίρνουν αποφάσεις «γρήγορα και σωστά» προέτρεψε τους κυβερνώντες με αφορμή το πάρκο που διαμορφώνεται στο «οικόπεδο του ΙΚΑ», ο Β. Μιχαλολιάκος. Ο δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας στο Κ-1, δήλωσε ότι
«Το έργο που έγινε στο οικόπεδο του Ι.Κ.Α. πρέπει να γίνει μάθημα στους κυβερνώντες. Οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι φίλοι μου, αλλά πρέπει να μάθουν να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα  και σωστά», φέρνοντας ως παράδειγμα την δική του αντίδραση που ουσιαστικά υποχρέωσε το ΙΚΑ να συναινέσει στη δημιουργία ενός πάρκου, εκεί που για δεκαετίες βρισκόταν ένας σκουπιδότοπος. 
«Η καθυστέρηση, η έλλειψη βούλησης είναι από τα βασικά αίτια που οδήγησαν την Ελλάδα, εδώ που την έχουν οδηγήσει» είπε χαρακτηριστικά. Και προχώρησε παραπέρα λέγοντας: «Εάν δεν παραχωρηθούν εγκαίρως τα κτήματα του δημοσίου, που είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου Πειραιά, ό, τι έκανα με το οικόπεδο του Ι.Κ.Α., θα το κάνω και εκεί. Προσπαθούσα με τη διοίκηση του Ι.Κ.Α., με την Αρχαιολογική Υπηρεσία  να κάνουνε τριμερείς επιτροπές, αλλά αργούσαν. 
Σε πρώτη φάση γκρέμισα το τείχος και απελευθερώθηκε ο χώρος. Και δεν ήταν απλώς το τείχος του αίσχους. Μέσα ήταν ψοφίμια, γάτες σκύλοι, άστεγοι, υπόδικοι, φυγόδικοι, ό, τι μπορείς να φανταστεί κανείς. Και σε αυτή τη φάση φέραμε 100 φορτηγά χώμα, για να μπει το γκαζόν να φρεζαριστεί, να μπουν παγκάκια να φυτευτεί. Βοήθησαν και εθελοντές και τους ευχαριστώ». 
Μάλιστα ο Β. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως έχει δώσει  εντολή στις υπηρεσίες του δήμου να εξετάσουν το ενδεχόμενο, η Φίλωνος, στο κομμάτι από την Καραολή, Δημητρίου μέχρι τη διασταύρωση, να γίνει πεζόδρομος, ώστε να ενοποιηθούν οι χώροι του Παλαιού Ταχυδρομείου με το νέο πάρκο στο οικόπεδο του Ι.Κ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com