Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

"Οχι" της πλειοψηφίας σε ψήφισμα κατά των απολύσεωνΨήφισμα που καθιστά τον δήμο Πειραιά αντίθετο με κάθε απόλυση εργαζομένου στο δήμο, δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο αφού η παράταξη Μιχαλολιάκου το καταψήφισε και το πολέμησε σφοδρά στο Δημοτικό συμβούλιο που διεξάγεται τώρα ,χωρίς όμως την αντιπολίτευση που απεχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στο ψήφισμα που αποτελούσε πρόταση της αντιπολίτευσης το " δημοτικό συμβούλιο προέτρεπε το δήμαρχο να απαγορεύσει οποιαδήποτε αποστολή στοιχείων προς το υπουργείο, υπηρεσίες κλπ". δεν νομιμοποιούσε καμία απόλυση ή διαθεσιμότητα εργαζομένων στο δήμο. Πειραιά και τέλος πρόσφερε αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε δήμαρχο και υπηρεσίες.

Ακουστήκαν όμως για μια ακόμα φόρα οι πολιτικές αρλούμπες του Μνημονιακού δημάρχου Πειραιά και τα γνωστά παραμύθια άνευ δράκου ότι δηλαδή ‘’ δεν θα απολυθεί κανένας …’’ "δεν θα αποσταλούν στοιχειά ..’’ και άλλες διασκεδαστικές ιστορίες που κάθε Τρίτη ακούγονται και από την μούφα εκπομπή στο ΚΑΝΑΛΙ1.

Απαράδεκτη στάση κράτησε και το Προεδρείο του Δ.Σ που δεν επέτρεψε στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ να ακουστούν στο συμβούλιο.
Αναδημοσίευση από το plateiaippodameias.blogspot.com/pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com