Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

48ωρο "λουκέτο" στα λιμάνια 6-7/11
«Νεκρώνουν» τα λιμάνια την Τρίτη και Τετάρτη 6- 7/11 μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) να προχωρήσει σε 48ωρη απεργία με αφορμή την κατάθεση στην Βουλή του νέου Μνημόνιου.

«Οι ρυθμίσεις του νέου μνημονίου πλήττουν βάναυσα όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και ολόκληρη την κοινωνία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, στην οποία τονίζεται η συμμετοχή στην .48ωρη κινητοποίηση που προκήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και Τετάρτη 6-7/11/2012.

«Απαιτούμε την ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΗ των διατάξεων του νέου Μνημονίου, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της συνολικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», τονίζει η ΟΜΥΛΕ, η οποία καλεί:

•    Όλους τους εργαζόμενους στα Λιμάνια να ενώσουν τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους  και να δώσουν δυναμικό παρών στην 48ωρη απεργία την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου 2012 και στις συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις.

Ακόμα καλεί  τους εργαζόμενους  στον ΟΛΠ στην συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως την Τρίτη 6/11 και ώρα 11:00 και στην πορεία στο Σύνταγμα.  Επίσης στο ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ συλλαλητήριο την Τετάρτη 7/11 ώρα 17:00 στο Σύνταγμα.

Οι προσυγκεντρώσεις για τον ΟΛΠ ορίστηκαν την Τρίτη 10:45 στην πλατεία Βικτωρίας και την Τετάρτη 17:00 γωνία Σταδίου και Καραγεώργη Σερβίας(Εθνική Τράπεζα).

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com