Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το "Σινέ Τερψιθέα" νίκησε την πίστα skateboardΓια δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή η πλατεία Τερψιθέας θα πάρει ζωή μέσα από την «μεγάλη οθόνη» συγκεντρώνοντας δεκάδες περίοικους. Απόψε στις 20.30 θα προβληθεί η ελληνική κωμωδία «Ακαδημία Πλάτωνος» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Η πρωτοβουλία γι’ αυτές τις ωραίες βραδιές στον Κήπο της Τερψιθέας ανήκει στον Σύλλογο «Φίλοι Κήπων Τερψιθέας & Περιβάλλοντος Πειραιά», που όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με αυτόν τον τρόπο δίνεται μια απάντηση στους δημοτικούς άρχοντες, που  «εντελώς αψυχολόγητα αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ...τσιμεντένια πίστα αγώνων σκέιτμπορντ και ποδηλάτου !!"

Η αρχή για το Σινε Τερψιθέα έγινε την περασμένη Παρασκευή οπότε προβλήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ταινία «Σινεμά ο Παράδεισος».

Μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους περίπου 200 θεατές της πρώτης ταινίας αποφασίστηκε, απόψε, να προβληθεί η ταινία «Ακαδημία Πλάτωνος».

 «Σας περιμένουμε όλους για μια δροσερή και διασκεδαστική βραδιά στον Κήπο της Τερψιθέας, τον μικρό παράδεισο στην καρδιά του Πειραιά - που οι δημοτικοί μας άρχοντες εντελώς αψυχολόγητα αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ...τσιμεντένια πίστα αγώνων σκέιτμπορντ και ποδηλάτου !!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com