Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Σαρηγιάννης, ο νέος Λιμενάρχης Πειραιά

sarigiannis
Ανέλαβε και επίσημα την διοίκηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ο αρχιπλοίαρχου του Λιμενικού Γιώργος Σαρηγιάννης κατά την σχετική τελετή που οργανώθηκε την Παρσκευή.
«Αρχή μου είναι να διοικείς τους άλλους όπως εσύ θες να διοικείσαι», ήταν το  μήνυμα του νέου Λιμενάρχη προς το προσωπικό παραλαμβάνοντας τη διοίκηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από τον απερχόμενο λιμενάρχη, αρχιπλοίαρχο  Ιωάννη Μπατσολάκη.
Ο  Γ. Σαρηγιάννης απευθυνόμενος προς το προσωπικό ζήτησε «τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χώρα και κάθε ένας από μας χωριστά, σας καλώ να παραμείνετε ψύχραιμοι και αξιοπρεπείς και να συνεχίσετε ως επαγγελματίες να πράττετε το καθήκον σας, όπως μέχρι σήμερα κάνετε».
Ακόμα, ο κ. Σαρηγιάννης απευθυνόμενος προς το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά υπογράμμισε:
«Να θυμάστε πάντα ότι η πίστη σε ιδανικά και αξίες, το ήθος, η δικαιοσύνη, η εντιμότητα, η εργατικότητα, η ευρύτητα αντίληψης, ο σεβασμός προς τον πολίτη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε συνδυασμό με ακεραιότητα του χαρακτήρα, μας οδηγούν να πράττουμε ενσυνείδητα το καθήκον μας, να πράττουμε το σωστό, τοποθετώντας πολλές φορές τον εαυτό μας στο επίπεδο εκείνων που μας ακούνε, μας βλέπουν και μας κρίνουν, προκειμένου να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Πολίτη».
Η τελετή παράδοσης και παραλαβής έγινε παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος  - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημητρίου Μπαντιά.
Παρέστησαν ακόμη  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης,  ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Θοδωρής Δρίτσας, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Αιγαίου Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κουνουγέρης, ο Επιτελάρχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Τσιαδής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της ναυτιλίας.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com