Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 17/9 κληρώνουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ
•    Στις 17/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ
•    Ο Γ. Κωστάκος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ
•    Στις 24/9 η κλήρωση για το Εφηβικό Πρωτάθλημα, που αρχίζει στις 29/9- Ποιοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν.
•    Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στις 17/9 η ΕΠΣΠ


Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17/9, στις 19.15 στα γραφεία της.

Συγκεκριμένα, θα γίνει η κλήρωση για τον διαχωρισμό  των ομάδων σε ομίλους και θα καταρτιστεί το ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄, Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2012-2013 διοργάνωσης της Ε.Π. Σ Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΠ ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης ο κ. Γιώργος Κωστάκος στην θέση του κ. Σπύρου Βούλγαρη.

Ο κ. Κωστάκος διετέλεσε επί 19 χρόνια διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και διεθνών αγώνων Εθνικών Κατηγοριών  είχε δε αξιολογηθεί  και είχε αγωνιστεί και σαν βοηθός διαιτητή αγώνων Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κ. Βούλγαρη για την διετή ευθύνη, συμμετοχή και συνεργασία του, μέσω της Επιτροπής Διαιτησίας, με τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Το εφηβικό πρωτάθλημα

Στο μεταξύ το ΔΣ της ΕΠΣΠ στη συνεδρίασή του της 4/9 ενέκρινε την Προκήρυξη  του Εφηβικού Πρωταθλήματος  περιόδου 2012-2013, το οποίο αρχίζει στις 29.9.2012.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στο Εφηβικό πρέπει να κατατεθούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. το αργότερο μέχρι 21.9.2012.

Η κλήρωση  για το διαχωρισμό των ομάδων σε ομίλους και για το ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του Εφηβικού γίνεται τη Δευτέρα 24.9.2012  στα γραφεία της Ένωσης.

Στο Εφηβικό Πρωτάθλημα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν  τα έτη 1995,1996 και 1997 με την προϋπόθεση να προσκομίσουν οι ομάδες στον διαιτητή το δελτίο στοιχείων και μεταβολών της Ε.Π.Ο. και να είναι γραμμένοι στην κατάσταση υγείας του σωματείου της.

Τέλος, η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π ευχαριστεί τις Διοικήσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ για τη απόφαση τους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ.Π, που πραγματοποιείται την Δευτέρα 17.9.2012 στα γραφεία της (Εθν.Μακαρίου – ΣΕΦ – Νέο Φάληρο).
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π με ανακοίνωσή της  καλεί τους συμμετέχοντες στα σωματεία μέλη της, ως και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την παμπειραική, κοινωνική, ποδοσφαιρική πρωτοβουλία, που δίνει ανάσα και συμβάλλει στην πιθανή δύσκολη στιγμή του καθενός  μας.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com