Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Formula 1 και Λιπάσματα : Διαψεύδονται τα σενάρια για Τούρκο επενδυτή


Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail
Formula1_2
Η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα ενδεχόμενης κατασκευής  πίστας Formula 1 στα Λιπάσματα διαψεύδει δημοσιεύματα που την ήθελαν σε αναζήτηση Τούρκικου επενδυτικού σχήματος.
Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής :
«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του Τουρκικού Τύπου ότι δήθεν ζητήθηκε οικονομική και τεχνική βοήθεια από Τούρκο επενδυτή και συγκεκριμένα από τον κ. Mumtaz Tahincioglu, για το project DIELPISFORMULA1 δηλώνουμε τα ακόλουθα :
1) Η DIELPISFORMULA1 είναι ο αποκλειστικός κύριος των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας (πρωτότυπη ιδέα, αρχιτεκτονικά σχέδια, επιχειρηματικό σχέδιο, σήμα, τεχνογνωσία) της πρότασης που κατατέθηκε σε Ελληνικές αλλά και διεθνείς αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΛΠΑ, FIA). Ως εκ τούτου, είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας να διαπραγματεύεται με πιθανούς επενδυτές.
2) Η DIELPISFORMULA1 είναι προϊόν Ελληνικού σχεδιασμού και έχει ήδη υιοθετηθεί από την ΕΛΠΑ και την Ελληνική Πολιτεία.
3) Η επιλογή για την χωροθέτηση της πίστας στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και όλων των επιμέρους τεχνικών λεπτομερειών, έχει γίνει μετά από πολυετή μελέτη, και θεωρείται ιδανική έχοντας δική της ταυτότητα. Συνεπώς ΔΕΝ χρειαζόμαστε βοήθεια και συμβουλές από ανθρώπους που απέτυχαν παταγωδώς στο σχεδιασμό της εμπορικής διαχείρισης όπως συνέβη στη πίστα της Κωνσταντινούπολης. Προφανώς η δήθεν εμπλοκή Τούρκου επενδυτή εξυπηρετεί εκείνους μόνον που επιθυμούν τη συνέχιση της λειτουργίας της πίστας της Κωνσταντινούπολης.
4) Δηλώνουμε ότι η DIELPISFORMULA1 ουδέποτε παραβρέθηκε σε οιαδήποτε συνάντηση με Τούρκο επενδυτή, ούτε διαπραγματεύθηκε την εκχώρηση των δικαιωμάτων της.
5) Η DIELPISFORMULA1 έχει παρουσιάσει το σχέδιο πίστας F1 αλλά και γενικότερες ιδέες ανάπτυξης της περιοχής, στον Δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου, προσβλέποντας στην οικονομική συνδρομή πρωτίστως από  Έλληνες επενδυτές, συνεπώς σε κάθε αναφορά σε δήθεν βοήθεια από Τούρκο επενδυτή αποτελεί σενάριο φαντασίας και την ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ.
Θεωρούμε ότι οι δημοσιογραφικές αναφορές σε παρέμβαση Τούρκου επενδυτή έχει γίνει εκ του πονηρού με σκοπό το σαμποτάρισμα της προσπάθειας για δημιουργία Ελληνικής Πίστας»
 
πηγη portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com