Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Θρύλε, έχεις "πακέτο"!


Τρεις απαντήσεις περιμένει ο Ολυμπιακός για να κλείσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ντόρσεϊ, Περπέρογλου και Καββαδάς είναι ένα βήμα πριν την ένταξή τους στους πρωταθλητές Ευρώπης.Τζόϊ Ντόρσεϊ: O αμερικανός εξάντλησε τις πιθανότητες εύρεσης ομάδα στο ΝΒΑ για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι, σύντομα θα στραφεί σε νέες επαφές με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ώστε οι δύο πλευρές να εξετάσουν από νέες βάσεις το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός είναι θετικοί στην προοπτική αυτή, αρκεί ο αμερικανός να πέσει λίγο όσον αφορά στις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις του.
Στράτος Περπέρογλου: Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσει την απάντησή του ο Στράτος Περπέρογλου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια ελαφρώς καλύτερη οικονομικά πρόταση στον διεθνή φόργουορντ και φαίνεται πως έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του παίκτη Νίκος Λώτσος. Πάντως, από το μυαλό του παίκτη έχει περάσει και η ιδέα αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, να "ψαχτεί" για το εξωτερικό.
Βασίλης Καββαδάς: Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κάλυψε τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, του παίκτη (και του μάνατζέρ του), ισοφαρίζοντας την πρόταση του Παναθηναϊκού, όλα είναι ανοιχτά. Ο Καββαδάς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης, κάτι που αποκάλυψε και ο Νίκος Λώτσος (μάνατζερ και του Περπέρογλου). Πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει από τον παίκτη να απαντήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να οριστικοποιηθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν ο Ολυμπιακος κάνει αυτές τις τρεις προσθήκες, πέρα από την επιτυχία σε επικοινωνιακό επίπεδο στις δύο τελευταίες περιπτώσεις απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του, θα είναι πανίσχυρος τη νέα σεζόν, δεδομένου ότι έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που πέτυχε το έπος στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάιο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/A1/%CE%98%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%B5,-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF!/29-138794.html#ixzz22Z289lrv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com