Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον ΠειραιάΜε στόχο να δημιουργήσει τον Πειραιά της αρχοντιάς, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο  Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκος, πατουσίασε το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου με τους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Σύμβουλους:

Ο κ. Αναστάσιος Κάρλες, Aντιδήμαρχος  Αναπληρωτής  Δημάρχου,  Συντονιστής  λειτουργίας   και έργων  των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία της Δ/νσης Διοίκησης και της Δ/νσης Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η κα Ευαγγελία Σαρρή - Γώγου, Αντιδήμαρχος  Βρεφονηπιακών Σταθμών  και Μέριμνας Υπερηλίκων και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς και θεμάτων που αφορούν τους υπερήλικες σε συνεργασία με Κοινωνικούς φορείς και τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και Προσωπικού   και  αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία των Δ/νσεων Προσωπικού, Οικονομικών, Ταμειακής Υπηρεσίας και Δημοτικών Προσόδων, πλην του τμήματος της Δημοτικής Περιουσίας και του Υπαιθρίου Εμπορίου.  Επίσης αναλαμβάνει την εποπτεία των μισθοδοτικών καταστάσεων του μονίμου και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού του Δήμου, καθώς και των εξόδων κίνησης.

Ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντούζος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας -Καταστημάτων  Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος  και ΠΣΕΑ και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία των Διευθύνσεων :
Α)  Δημοτικής Αστυνομίας των  Α’, Β’, Γ’, Δ’ , Ε’ Δημοτικών Κοινοτήτων και
Β)  Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και
      της Επιτροπής Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης (ΠΣΕΑ)

Ο κ. Παναγιώτης Ρέππας, Αντιδήμαρχος Οδοποιίας - Αποχέτευσης και Αρχιτεκτονικού  και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία των Δ/νσεων Αρχιτεκτονικού και  Οδοποιίας – Αποχ/σης.

Ο κ. Ιωάννης Μελάς,  Αντιδήμαρχος  Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία των Διευθύνσεων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο  κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Κηποτεχνίας και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία της Δ/νσης Πρασίνου.

Ο κ. Νικόλαος Αμοργιανός,  Αντιδήμαρχος  Δημοσίων - Διεθνών Σχέσεων και Δημοτολογίου-Ληξιαρχείου και αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία των Δ/νσεων Δημοσίων - Διεθνών Σχέσεων, Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου.

Επιπλέον ορίζονται ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου, οι κάτωθι:

Η κα. Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής Ωφέλειας σε θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών πλην εκείνων που αφορούν τους υπερήλικες.

Ο κ. Γεώργιος  Σιγάλας, ως Εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος –Συντονιστής  των Τομέων  Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ο  κ. Αντώνης Θεοδώρου, ως  Εντεταλμένος  Δημοτικός  Σύμβουλος  Αθλητισμού.

Ο κ. Ηλίας Κατσαφάδος, ως  Εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος  σε θέματα καθαριότητας.

Η  κα Κυριακή Λαουλάκου, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του υπαιθρίου εμπορίου και της Δημοτικής περιουσίας  και Περιβάλλοντος.

Ο  κ. Πέτρος Πουλικαράκος, ως Εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία της Δ/νσης Ηλεκτρολογικού-Μηχανολογικού.

Ο κ. Σπύρος Δριμυλής, ως  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πολιτών «ΚΕΠ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε: «Σήμερα ανακοινώσαμε το νέο σχήμα της δημοτικής μας αρχής. Πίστευα και πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στους νέους. Τους εμπιστεύομαι και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν. Έχουν την ευκαιρία τους να δώσουν το στίγμα της δικής τους γενιάς και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους. Ο στόχος είναι κοινός. Να δημιουργήσουμε τον Πειραιά της αρχοντιάς, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας.
Η συμβουλή που τους έδωσα, είναι να σέβονται τους εργαζόμενους, τους δημότες και να εργαστούν σκληρά. Να γίνουν οι ίδιοι παραδείγματα για τους εργαζόμενους. Με ήθος και αξιοκρατία στις επιλογές τους. Αλλά πάνω από όλα, με σεβασμό στο χρήμα των δημοτών, ιδιαίτερα σήμερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε.
Δεκαεπτά μήνες  μετά χάρις στα τρία «Σ» που ενεργοποιήσαμε ως πρώτη προτεραιότητα μας, τη Συνεννόηση- τη Συμμαχία –τη Συμμετοχή, καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να βάλουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουμε τον Πειραιά που θέλουμε.
Γι΄ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην Αντιδημάρχους πλέον, φίλους και συνεργάτες, γιατί με αυτούς δουλέψαμε και πετύχαμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό.
Σήμερα παρέδωσαν τη σκυτάλη στο νέο σχήμα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε νικητές σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε για όλους τους Πειραιώτες. Το νέο μας στοίχημα, εκτός από τα μεγάλα έργα,  είναι να εφαρμόσουμε την πολιτική της γειτονιάς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα γεννήσουμε την ελπίδα. Θα αλλάξουμε τα πράγματα».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com