Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Έρχεται και παίρνει το 5 ο Μασάδο


Το βράδυ της Κυριακής φτάνει στην Ελλάδα ο Πάουλο Μασάδο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
Το… φλερτ διαρκείας μεταξύ Ολυμπιακού και Πάουλο Μασάδο τελικά έχει ευνοϊκή κατάληξη, αφού αυτή ήταν η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και ο παίκτης έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους το τελευταίο διάστημα για να επιτευχθεί η συμφωνία και τώρα υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο 26χρονος μέσος φτάνει στην Ελλάδα αύριο, Κυριακή και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του από την Τουλούζ, κάτι που λογικά θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.
Η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι τετραετούς διάρκειας (3+1 το συμβόλαιο) ενώ ο Πορτογάλος έχει ήδη ζητήσει να αγωνιστεί στο φιλικό των ερυθρόλευκων με τη Νάπολι στις 19 Αυγούστου!Παράλληλα, ρώτησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αν ο αριθμός 5 είναι διαθέσιμος για τη φανέλα του, αφού αυτόν είχε και στην Τουλούζ. Από τη στιγμή λοιπόν που το «5» είναι ελεύθερο οι ερυθρόλευκοι τον ενημέρωσαν ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com