Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

"Πιστεύω ότι πετύχουμε"O Γιάννης Μώραλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάδειξή του σε νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας έκανε λόγο για μια έντιμη προσπάθεια, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Πιστεύω ότι πετύχουμε"
Αφού εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των Τζόνι Βεκρή και Απόστολου Παπουτσάκη που έφυγαν από την ζωή, ο Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Είναι μεγάλη τιμή για ‘μένα. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Σε μια δύσκολη περίοδο, που έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα. Γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο -με τα όποια προβλήματα έχουμε λόγω και του ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες. Εγώ θα είμαι καθημερινά στα γραφεία με τους συνεργάτες μου για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η απαξίωση από ορισμένους δεν είναι δίκαιη. Πιστεύω ότι πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια», δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.
Ερωτηθείς για την στάση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία, είπε: «Θα προσπαθήσω να πείσω τις δύο ομάδες μέχρι τον Μάιο, ότι έκαναν λάθος που δεν με ψήφισαν. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι θετιμό, λόγω της πίεσης που δέχονται».
Για το αίτημα της Football League, τη νέα περίοδο να ανέβουν πέντε ομάδες στην Σούπερ Λίγκα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προταθεί μια συνολική λύση. Ωστόσο τουλάχιστον σε ό,τι έχουμε συζητήσει δεν είναι στα πλάνα μας».
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας,Γιώργος Μποροβήλος, σημείωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά. Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπου θα ασχοληθούμε δυνατά και θα ασχοληθούμε για την επίλυσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com