Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

«Αγκάθι» η απ ευθείας ανάθεσηΓια καθυστέρηση της δημοτικής η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως άλλοθι για την αποφυγή διεξαγωγής διαγωνισμού για την εκτύπωση του έντυπου υλικού προβολής του Πειραιά στους επισκέπτες της κρουαζιέρας και να οδηγήσουν με  «ασφάλεια» στην απευθείας ανάθεση της εκτύπωσης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Αντώνης Καλογερόγιαννης από τη Δημοτική Κίνηση «Πειραιάς όλοι μαζί».

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Καλωσορίζουμε την υιοθέτηση της πρότασής μας, για προβολή του Πειραιά και με έμφαση προς τη κρουαζιέρα, που επαναλαμβάνεται τακτικά από το 2009 και τελικά βρήκε αποδέκτη.. τη σημερινή δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος κος Μιχαλολιάκος φαίνεται ότι έκανε δεκτή την εισήγησή μας (δήλωσή του 19/6), μετά από τις συνεχόμενες οχλήσεις και προτάσεις μας προς αυτή τη κατεύθυνση. Μάλιστα σε τοποθέτησή του, στο δημοτικό  συμβούλιο της 11ης  Ιουνίου 2012, ο κος Αντώνης Καλογερόγιαννης (Πειραιάς Όλοι Μαζί) ξανά-παροτρύνε έντονα τη δημοτική αρχή να προβάλει το Πειραιά μέσω συνεργασιών με τον ΟΛΠ, να προβεί σε διανομή έντυπου υλικού στα κρουαζιερόπλοια (κρουαζιέρα), την έκδοση (με συνεργασία του δήμου Πειραιά) ενημερωτικού υλικού καθώς και συνεργασία με φορείς του Πειραιά για τη προβολή του Πειραιά».

Παράλληλα υπενθυμίζονται οι παρατηρήσεις και προτάσεις στη δημοτική αρχή με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση του Πειραιά στους επισκέπτες και τους διερχόμενους:

«Η δίγλωσση οδο-σήμανση βασικών αρτηριών,
η επανατοποθέτηση πλαισίων/χαρτών σε κομβικά σημεία, η επιδιόρθωση κεντρικών πεζοδρομίων,
η επίβλεψη εξόδων και εισόδων της πόλης για ομαλή κυκλοφορία και παράνομη στάθμευση,
η θεσμοθέτηση περιηγητικών διαδρομών για ποδήλατα,
η ανάδειξη και άλλων ιστορικών σημείων του Πειραιά (αρχαιολογικών) & δημιουργία  ενιαίου ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ,
η ανάδειξη του τείχους του Πειραιά,
η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της Τριήρους στο ΠΕΙΡΑΙΑ,
και η διατήρηση της καθαριότητας οδών και κάδων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com