Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Μπήκε στο Γκίνες για 5η φορά!Ο Αντρέας Κωλέττης, κατάφερε να σπάσει για πέμπτη φορά το ατομικό του ρεκόρ και να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο «Κάτοχος των Περισσοτέρων Πιστοποιήσεων Διαιτητή / Κριτή Αθλημάτων».

Ο Αντρέας, που είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής  του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως Ειδικός Φρουρός στην Ελληνική Αστυνομία, είναι πιστοποιημένος διαιτητής, κριτής σε 25 αθλήματα (Στίβο, Αντισφαίριση, Χειροσφαίριση επί Άμμου (Beach Handball), Αντισφαίριση επί Άμμου (Beach Tennis), Πετοσφαίριση επί Άμμου (Beach Volleyball), Ποδόσφαιρο Τυφλών, Μπριτζ, Σκάκι, Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο Σάλας, Ορειβασία – Αγωνιστική Αναρρίχηση, Μηχανοκίνητος Χερσαίος Αθλητισμός, Ιστιοπλοΐα, Αθλητική Αλιεία Επιφανείας, Κολύμβηση, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Ξιφασκία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση και Γουσού Κούνγκ –Φού) και τα 4 νέα αθλήματα χάρη στα οποία μπήκε ξανά στο βιβλίο Γκίνες είναι Πυγμαχία, Τρίαθλο, Δίαθλο και Παρατρίαθλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντρέας έχει πλήθος διακρίσεων ως αθλητής κολύμβησης, άρσης βαρών και ομοσπονδιακός προπονητής αθλητών Special Olympics στην άρση βαρών.

Ο ίδιος είπε για την τελευταία του διάκριση φανερά ικανοποιημένος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε μια εποχή στην οποία η κοινωνία μας βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από δυσάρεστες ειδήσεις, η δική μου ίσως κάνει μερικούς ανθρώπους να χαρούν και ενδεχομένως να τους στρέψει σε ποιο υγιείς και εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας και απασχόλησης. Αφιερώνω την τελευταία μου διάκριση, στον πατέρα μου Νίκο που μόλις πρόσφατα έχασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com