Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Το τρικάταρτο clipper "Running on Waves” ταξιδεύει στο Αιγαίο


Tην έναρξη των κρουαζιέρων για το νέο, υπό την διαχείρισή μας, τρικάταρτο clipper «Running on Waves” ανακοίνωσε η ALS MARINE LTD.
Είναι ένα όμορφο ιστιοφόρο με μήκος 64 m, ναυπηγημένο το 2010 στο Γκντασκ της Πολωνίας. Προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές υπηρεσίες και μπορεί να εξυπηρετήσει τους 45 επιβάτες σε 18 πολυτελείς καμπίνες.

Το πλοίο, με έδρα το λιμάνι του Πειραιά, θα τρέχει στα κύματα των Κυκλάδων κάθε Πέμπτη προσφέροντας δύο διαφορετικά εβδομαδιαία δρομολόγια.

"Ενάντια στην οικονομική κρίση η ALS MARINE LTD τολμά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Περιέχοντας στο πρόγραμμά της τη γνωριμία των τουριστών – επιβατών με λιγότερο γνωστά νησιά, προσφέρει στους επιβάτες της εναλλακτικούς όμορφους προορισμούς αλλά ταυτόχρονα ενισχύει οικονομικά τις τοπικές μικρές κοινωνίες της νησιωτικής χώρας" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία:

"Το Running on Waves άνοιξε το σαλόνι του την Πέμπτη 14 Ιουνίου, διοργανώνοντας μια δεξίωση γνωριμίας με το πλοίο και τους ανθρώπους που το υποστηρίζουν.
Παραβρέθηκαν πάνω από 200 άτομα μεταξύ των οποίων, σημαντικά στελέχη της ναυτιλίας, του τουριστικού κλάδου και ιδιαίτερα της κρουαζιέρας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ο Αρχιπλοίαρχος κος Μπατσολάκης Ιωάννης, Λιμενάρχης Πειραιά και το επιτελείο του" και καταλήγει:

"Το προσωπικό της ALS MARINE LTD και προσωπικά ο κος Σπύρος Βολονάκης, Γενικός Διευθυντής, ευχαριστούν όλους τους παρευρεθέντες στη δεξίωση για τα θερμά λόγια και τις ευχές τους. Δηλώνουν δε, ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των επιβατών προσφέροντας ασφαλείς υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, λαμβάνοντας παράλληλα υπ’ όψη, την δύσκολη οικονομική συγκυρία".

πηγη marinews.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com