Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Μολότοφ στον ΣΚΑΪ


Άγνωστοι επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στο κτίριο του σταθμού σημειώθηκαν σχετικά μικρές υλικές ζημιές. Έρευνα διενεργεί η αστυνομία.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα άγνωστοι πέταξαν τρεις αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Από τις τρεις βόμβες μόνο η μία «έσκασε» και από την πυρκαγιά που σημειώθηκε έσπασε ένα τζάμι και κάηκε ένα μικρό κομμάτι του κτιρίου, ενώ λίγο μετά η φωτιά έσβησε μόνη της χωρίς να επεκταθεί.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας που διενεργεί σχετική έρευνα, η επίθεση έγινε από νεαρά άτομα που επέβαιναν σε μηχανές και τα οποία σταμάτησαν πάνω στη γέφυρα του Κηφισού – αδιαφορώντας για τον κόσμο που περνούσε καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο με αρκετά οχήματα – άναψαν και εκσφενδόνισαν τις βόμβες προς το κτίριο του σταθμού.
Για την ώρα τα κίνητρα αυτής της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι πραγματοποιούν επίθεση στον συγκεκριμένο σταθμό.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com