Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Αγγελόπουλοι: "Δεν το είχαμε σκεφτεί, αλλά είναι ωραίο"


Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα. Είναι μία ιστορική μέρα μετά από 15 χρόνια… Γίναμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και μετά Ελλάδας. Δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό αλλά είναι πολύ ωραίο…". Στην συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Aγγελόπουλος: "Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Ξημέρωσε και είμαστε πρωταθλητές… Στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όταν το είπαμε, κάποιοι γελούσαν. Το πιστεύαμε όμως και τώρα ζούμε κάτι μοναδικό, δεν έχει γίνει αντίστοιχα στην ιστορία του μπάσκετ στην Ευρώπη. Πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα, τι έγινε το καλοκαίρι; Θυμάμαι όταν πήγε ο Παναγιώτης στο σπίτι του κόουτς, εκείνος μας είπε είστε ήρωες. Γι’ αυτά που αντιμετωπίζετε στην Ελλάδα. Αυτά που ακολούθησαν δίνουν άλλη διάσταση στο σημερινό πρωτάθλημα και στο ευρωπαϊκό", τόνισε και πρόσθεσε:

"Μεγάλη μερίδα του Τύπου αμφισβήτησε αυτή την ομάδα, ίσως υπερβολικά. Τώρα είναι εύκολο να καθίσει να πεις πράγματα αλλά θα το κάνουμε άλλη φορά. Δύναμη θέλει όταν είσαι κάτω και όταν δεν είναι καλά τα πράγματα. Διάβαζα ότι αυτή η ομάδα δεν θα φτάσει στο top16. Και μάλιστα με ανάλυση. Άλλο τι λέμε και άλλο αυτά που γίνανε. Αυτά που φέτος έγιναν δεν βγήκαν έξω… Σκηνικά με ένταση, με αγάπη… αλλά δεν βγήκε έξω τίποτα. Σαν μία οικογένεια τα βρήκαμε πολύ καλά και είμαστε ενωμένοι. Συγχαρητήρια στον κόουτς, στο τεχνικό τιμ σε όλους τους παίκτες, στον αρχηγός μας που έχει ακούσει απίστευτα πράγματα. Η κούπα ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού, σε αυτούς που δάκρυσαν αλλά και σε όλους τους άλλους".

Σχετικά με την αποχώρησή τους το προηγούμενο καλοκαίρι: "Η ανακοίνωση δεν άφηνε περιθώριο γιατί δεν υπήρχε περιθώριο. Αλλά έτσι ήταν τα πράγματα. Δεν πήγαινε παρακάτω και είχαμε δοκιμάσει τα πάντα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έμεινε ακέφαλος. Συναντηθήκαμε με τον κόουτς και είπαμε να πάμε σε μία μεταβατική σεζόν και πήγαμε εβδομάδα, εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε μία ανταγωνιστική ομάδα μέχρι να βρεθεί λύση. Δεν εμφανίστηκε κανένας που να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Δεν αλλάζει βέβαια ότι η τρομακτική επένδυση που έγινε άλλες χρονιές, δεν ανταμείφθηκε".

Τέλος, για την απογοήτευση που είχε ο κόσμος μέχρι τώρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε: "Βγάλαμε τον χειμώνα με 3.500 κόσμο αλλά είναι λογικό να είχε απογοητευτεί. Δεν μπορεί να γεμίζει το γήπεδο όταν βλέπει ότι δοκιμάσαμε με κάθε τρόπο και δεν τα καταφέραμε. Εδώ απογοητευτήκαμε εμείς και βγάλαμε ανακοίνωση".

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com