Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Nα μετατεθεί συνολικά ο σχεδιασμός των ομίλων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος για έναν χρόνο..
Mπρατσόλης: O Πειραιάς θα απαντήσει στο γήπεδο...

Την Πέμπτη 10.5.2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σύσκεψη με τα σωματεία ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ. που μετέχουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο τους στην Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Από το σωματείο ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ παραβρέθηκαν ο κ. Θ. ΜΑΛΛΗΣ και η κα ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ.
Από το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΜΦ. παραβρέθηκαν οι κ.κ. Θ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, Μ.ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ, Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ και ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ.
Από την πλευρά της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παραβρέθηκαν οι κ.κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ Πρόεδρος, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ Α΄ Αντιπρόεδρος, ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος, ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ Πρόεδρος Επιτροπής Παρατηρητών, ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ μέλος Δ.Σ. , καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Ειπώθηκε ότι πρέπει να είμαστε συντονισμένοι στο γεγονός ότι «παίζει» όλος ο Πειραιάς δια των σωματείων ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα έχει το βλέμμα της και την προσοχή της ώστε αξιοκρατικά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παλέψουν τα σωματεία μας για να εκπροσωπούν τον Πειραιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.
Πιστεύουμε ότι ο Πειραιάς μπορεί με συσπείρωση και αγωνιστική προσπάθεια να απαντήσει μέσα στο γήπεδο σε σχεδιασμούς που προσπαθούν αγωνιστικά να τον περιορίσουν.
Στα πλαίσια αυτά και σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ανακοίνωσε στους παραβρισκόμενους ότι θα παραβρεθεί στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, που ήδη έγινε και στο οποίο μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ έθεσαν την εκτίμηση της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και κτυπάει όλους μας και τα σωματεία μας και ζήτησαν να μετατεθεί συνολικά ο σχεδιασμός των ομίλων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος για έναν χρόνο, πάρα το γεγονός ότι βρισκόμαστε ενόψει της έναρξης των αγώνων μπαράζ.
Ανεξάρτητα από την ήδη ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα θέσει το θέμα αυτό στην προσεχή Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, με στόχο να αποδείξει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργεί με βάση τις Προκηρύξεις, αλλά η ευελιξία που πρέπει διοικητικά να εφαρμόζεται, να απαντά ειδικά στις σημερινές έκτακτες οικονομικές συνθήκες
Παράλληλα με τα ανωτέρω η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έθεσε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα θέσει και στην Γ.Σ. της ΕΠΟ την δραστική μείωση των ποινών που υφίστανται στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, το θέμα της κάλυψης της μετακίνησης των σωματείων που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, το θέμα της δραστικής μείωσης των εξοδολογίων των αγώνων, μέσω ορισμού των διαιτητών και των παρατηρητών από όμορες Ενώσεις, ο ορισμός δε διαιτητών και παρατηρητών από μακρινότερες Ενώσεις να μην ξεπερνά τους δυο ανά σωματείο στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Όλη η ανωτέρω λογική μαζί με τη σύσκεψη που έκανε χθες η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τους εκπροσώπους των σωματείων ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ. στοχεύει διπλά.
1ον : Ανεξάρτητα από την παρέμβαση μας στο Δ.Σ. και στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ο Πειραιάς να είναι έτοιμος στη μάχη να διεκδικήσει αγωνιστικά αυτό που δικαιούται και
2ον: Να θέσει στο σύνολο του Δ.Σ. της ΕΠΟ αλλά και στην προσεχή Γ.Σ. ότι προτεραιότητα του Πειραιά είναι η προστασία της ύπαρξης των σωματείων και της απρόσκοπτης συνέχισης λειτουργίας τους ως και της συνέχισης της συμμετοχής τους στις διοργανώσεις, μπροστά στον μεγάλο οικονομικό Γολγοθά που αγγίζει όλους τους «αιμοδότες» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που τραβούν μόνοι τους το «κουπί» και κρατούν ακόμη ανοιχτό το δρόμο και τη διαδρομή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις τοπικές κατηγορίες και ακόμη περισσότερο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com