Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Κοντρα ΝΔ _ ΣΥΡΙΖΑ στο μεγαλο λιμανιΜε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, Αλέξη Τσίπρα τα έβαλε πάλι ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», ενώ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στη ΝΔ στην οποία ευχήθηκε να εκλέξει τουλάχιστον τρεις Βουλευτές στην Α’ Πειραιά. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος με δήλωσή του λέει χαρακτηριστικά ότι «ο πανικόβλητος δήμαρχος», όπως τον αποκαλεί, «γίνεται … Κομματάρχης».

Ο Δήμαρχος χρέωσε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι πήγαιναν στις παρελάσεις και κραύγαζαν εντολές στα παιδιά: το κεφάλι αριστερά και στον Αλέξη Τσίπρααλαζονεία. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι θα «ξεφουσκώσουν» στις 17 Ιουνίου.

Είπε συγκεκριμένα: «Αυτή η αλαζονεία που εκπέμπει ο Τσίπρας, μεταδίδεται σε όλο τον περίγυρο εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως ΣΥΡΙΖΑ.  Ξαφνικά συμπεριφέρονται σαν Υπουργοί, σαν διοικητές, μιλάνε αλλιώς. Είναι οι ίδιοι που πήγαιναν στις παρελάσεις και κραύγαζαν εντολές στα παιδιά: το κεφάλι αριστερά. Είναι ένα φαινόμενο εντελώς παρακμιακό, αριστερισμού, αλαζονείας, εξουσίας, που νομίζω ότι είναι προσωρινό και θα «ξεφουσκώσει» στις 17 Ιουνίου».

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε: «Το ψηφοδέλτιο της Α΄ Πειραιώς, έχει  αξιόλογα στελέχη. Έτσι και η δική μου αποχώρηση και η ενασχόλησή μου με τα του Δήμου, επέτρεψε και την ανανέωση. Στο ψηφοδέλτιο είναι οι κύριοι Αρβανιτόπουλος, Κατσαφάδος, Σπυρίδων, Βλαχάκος και οι κυρίες  Ρούσσου, Γιαννακάκου,  Τσέγκα, Χατζημανωλάκη. Είναι αξιόλογα παιδιά. Ευτυχώς αυτή την Κυριακή δεν έχουμε σταυρό. Ελπίζω η Νέα Δημοκρατία, να εκλέξει τουλάχιστον τρεις Βουλευτές».

Ο Θοδωρής Δρίτσας στην απάντησή του τονίζει ότι: «Μέχρι τώρα ο κ. Μιχαλολιάκος μας έλεγε ότι είναι δήμαρχος όλων των Πειραιωτών πάνω από κόμματα. Τώρα που το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ το αγκαλιάζουν οι πολίτες και η Νέα Δημοκρατία απειλείται, ο πανικόβλητος δήμαρχος γίνεται … Κομματάρχης!!. Ας προσέξει. Οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες δεν θα του το συγχωρέσουν».

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com