Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Αλλαγη φρουρας στις ακαδημιες του ΟΣΦΠ


Η πρόσληψη του Γερμανού προπονητή, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και περίπου ένα μήνα και είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" επισημοποίησαν το "διαζύγιο" με τον προπονητή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σίνισα Γκόγκιτς, αλλά και τον γυμναστή Άλεξ Κάσερες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει νέος επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει μακρά εμπειρία σε τμήματα υποδομών μεγάλων συλλόγων της πατρίδας του και παρουσία στο προπονητικό τιμ συλλόγων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Χέρτα Βερολίνου και η Στουτγκάρδη".

Επίσης, "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους κ. κ. Σίνισα Γκόγκιτς και Άλεξ Κάσερες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές".

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com