Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Φιλικό προς τιμήν του Ζιοβάνι

Στις προθέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να γίνει φιλικό παιχνίδι τον Αύγουστο προς τιμήν του Ζιοβάνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ


Μπορεί να μην βρίσκεται στην φιέστα της Τετάρτης (9/5) με τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει έναν από τους αγαπημένους της "ερυθρόλευκης" οικογένειας και της εξέδρας.
Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο πρώην άσο των πρωταθλητών Ελλάδος, Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, στον οποίο η ΠΑΕ θα αφιερώσει προς τιμή του φιλικό παιχνίδι τον Αύγουστο με αντίπαλο έναν σύλλογο της πατρίδας του.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις αρχές Απριλίου άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάλεσαν τον Ζιοβάνι για να τον ρωτήσουν αν είναι εύκολο για αυτόν να έρθει στην Ελλάδα και αν προτίθεται να έρθει (σ.σ. όχι συγκεκριμένα για την φιέστα της Τετάρτης).
Οι άνθρωποι της διοίκησης προέβησαν στην ερώτηση αυτή προς τον Βραζιλιάνο, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως ο ίδιος ο Ζιοβάνι έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι του είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα.
Ο δεύτερος λόγος και σπουδαιότερος είναι πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει σχεδιάσει να καλέσει τον Βραζιλιάνο τον Αύγουστο στην Ελλάδα και να διοργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι (ίσως με την Σάντος) το οποίο θα είναι αφιερωμένο μόνο στον Ζιοβάνι!
Από εκεί και πέρα, τα όσα γράφτηκαν (για πρόσκληση του Ζιοβάνι στη φιέστα) σε έναν λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. facebook) που φέρει το όνομα του (Giovanni Oliveira), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δηλώνουν άγνοια, ενώ δεν ξέρουν αν όντως το προφίλ είναι του ίδιου του Βραζιλιάνου.
Αυτό που τονίζουν όλοι στον Πειραιά είναι πως οι σχέση του Ολυμπιακού με τον Ζιοβάνι είναι καταπληκτική και δεν πρόκειται να αλλάξει, παρότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com