Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Eξέλιξεις στην κόντρα Ιωαννίδη-Ολυμπιακού

Ο πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» προσέφυγε στη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η κόντρα του Γιάννη Ιωαννίδη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός καλά κρατεί και υπάρχουν εξελίξεις. Ο άλλοτε τεχνικός των «ερυθρολεύκων» προσέφυγε στη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έτσι ώστε να του εξοφληθεί χρέος ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από την δεύτερη προπονητική του θητεία στους Πειραιώτες, την περίοδο 1999/2000
Eξέλιξεις στην κόντρα Ιωαννίδη-Ολυμπιακού.

Αυτή η υπόθεση απασχολεί την Επιτροπή εδώ και αρκετό διάστημα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε προχωρήσει ξανά σε προσφυγή στην ΕΕΑ πριν γίνει υφυπουργός αθλητισμού και τότε εκείνη είχε αποφασίσει την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δεν επιθυμούσε να πληρώσει το ποσό και μάλιστα το θέμα είχε φτάσει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο ήταν αναρμόδιο να πάρει πίσω την απόφαση της Επιτροπής. Πάγια θέση της διοίκησης των Αγγελόπουλων είναι πως το χρέος ανήκει στην διοίκηση Κόκκαλη και εξακολουθεί να αρνείται να πληρώσει τα χρήματα.

Το διάστημα που ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, έβαλε την υπόθεση στο «ψυγείο» αλλά τώρα την επανέφερε, διεκδικώντας μάλιστα το ποσό (1,5 εκατομμύριο ευρώ) συν τους τόκους.

Η συζήτηση της υπόθεσης στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου και υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία αναφέρει ότι θα απορριφθεί το αίτημα Ιωαννίδη, καθώς υπάρχει η απόφαση του παρελθόντος με το επιδικασθέν ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η άλλη λέει ότι θα γίνει νέα κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτή την περίπτωση, η πειραιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή εντός 15 ημερών, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com